Gümrük Çalışanları Sendikası Başkanı yeniden Ediz kanatlı oldu

Voice Kıbrıs Haber
Gümrük Çalışanları Sendikası’nın (GÜÇ-SEN) Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası lokalinde gerçekleştirilen XVII. Olağan Genel Kurulu’nda Başkan yeniden Ediz Kanatlı oldu.
GÜÇ-SEN’den yapılan açıklamaya göre, genel kurulda ayrıca yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu ve emekliler koordinasyon kurulu da belirlendi.
Yönetim Kurulu; Ahmet Yurteri, Arzem Dilek Poyraz, Beyhan Osmanlılar, Doğan Çörekçioğlu, Emre Aktül, Fırat Akarsulu, Halil Akten, Halil Dümenci, İrfan Aytülün, İsfendiyar Açıksöz, Mustafa Cesuroğlu, Mustafa Ceylan, Nevin Dirgen ve Orçun Çakır isimlerinden oluştu.
Disiplin Kurulu’nda; Barış Doğanbay, Fehim Yeltekin ve Mahmut Tatlıcalı yer alırken, Denetleme Kurulu’nda ise Gülüm Gül, Halil Çeliktaş ve Yusuf Yıldızev görev yapacak.
Emekliler Koordinasyon Kurulu’na da; Ali Özkantürk, Derviş Dağman, Erol Emin, Hüseyin Müezzin ve Mehmet Öğüç seçildi.
Benzer haberler
Featured
Belçika'da kayıtlara geçen en büyük orman yangını bazı bölgelerde kontrol altına alındı
Disney, yeni "X-Men" kadrosunu duyurdu
MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı'nın ani ölüm nedeni belli oldu
Endonezya'da 7,7 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı yükseldi
Sadıkoğlu "Altınova köyü, denizden gelen fırtınadan çok zarar gördü"
Güney Kıbrıs ile Suriye arasında yeni deniz altı fiberoptik kablo bağlantısı
7’nci Babutsa Kültür ve Sanat Festivali Mustafa Cecelli konseriyle sona erecek
Güney Kıbrıs’taki bazı bölgelerde şiddetli yağışın etkili oldu
Geçiş kapılarında 2026’nın ilk yarısında Kıbrıslı Rumların geçişleri arttı, Türklerin ise azaldı


