Görüşmede Kıbrıs sorunu, müzakerelerin yeniden başlaması, ikili ilişkiler ve enerji konuları ele alınacak

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Rum Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis bugün Washington’da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşecek.
Görüşme, Washington saati ile 13.00, Kıbrıs saati ile 20.00’de yapılacak. Kıbrıs Rum Dışişleri Bakanlığı, 3+1 formatındaki görüşmede Kıbrıs sorunu, müzakerelerin yeniden başlaması, ikili ilişkiler ve enerji konularının ele alınacağını belirtti.
Kıbrıs Rum basınında ayrıca, Kasulidis’in ABD Dışişleri Bakanlığı’ndaki görüşmeden sonra ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Νancy Pelosi ve ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı Victoria Nuland’la da bir araya geleceği kaydedildi.
Kasulidis’in, Çarşamba ve Perşembe günleri de çeşitli temaslarda bulunmasının ardından Washington’dan ayrılması bekleniyor.
Benzer haberler
Featured
Norveç Prensesi Astrid hayatını kaybetti
Sezonun en büyük rallisinde ilk günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (11 Eylül 2026)
Dedektörle arama yaparken bin yıllık hazine buldu
Polis Akademisi için 5 öğrenci seçilecek
KÖDER'in "41 Kadın 41 Hayat" sergisi ekimde açılacak
Üstel kabinede değişiklik yaptı!
2026-2027 eğitim öğretim yılında 105 öğrenciye burs
Hafta sonu hava nasıl olacak? (12-18 Eylül haftalık hava tahmin raporu)


