Görevden alma ve atamalar yapıldı

Voice Kıbrıs Haber
İçişleri Bakanlığı ile Bakanlığa bağlı Tapu ve Kadastro Dairesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Başbakanlığa bağlı Devlet Planlama Örgütü’nde (DPÖ) görevden alma ve atamalar yapıldı. Görevden alma ve atamalarla ilgili kararlar, dünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.
Buna göre, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı görevine 11 Mart 2022 tarihinde atanan Mehmet Yulaf görevden alındı, yerine Halil Sakallı atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar mevkiine ise Ecevit Alper getirildi.
İçişleri Bakanlığı Tapu ve Kadastro Dairesi Müdürlüğü görevini 22 Ocak 2021 tarihinden beridir yürüten Berna Selengin görevden alındı, yerine Ali Alioğlu atandı.
DPÖ’de ise Müsteşar mevkiine 7 Nisan 2021 tarihinde atanan Evin Unutmaz görevinden alınırken, yerine Durali Güçlüsoy atandı.
DPÖ’de 18 Temmuz 2019 tarihinden beridir İzleme ve Koordinasyon Başkanı olan Levent Hızal görevden alındı, bu göreve ise Hürol Üşümüş getirildi.
Benzer haberler
Featured
Fransa'daki G7 Liderler Zirvesi'ne Trump'ın "patron benim" çıkışı damga vurdu
ABD ordusu, İran'a yönelik deniz ablukasını kaldırdığını açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Haziran 2026)
Netanyahu'nun, İran-ABD mutabakatına bağlı olmayacaklarını Trump'a ilettiği iddia edildi
Yapay zekalı tıp dünyasında devrim: 60 saniyede tüm vücut taraması
“Doğaya Dokun, İz Bırakma” temasıyla etkinlik düzenleniyor
DAÜ, QS Dünya Üniversiteler Sıralaması 2027’de 691’inci sırada yer aldı
Alas “Güngör yangını uzun vadeli sonuçlar doğurabilecek ciddi bir kriz"
Borsa günü yüzde 2,82 değer kazanarak tamamladı



