"Görev düşerse sorumluluğumuzun bilinci içerisinde hareket edeceğiz"

Voice Kıbrıs Haber
DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüşmesi sonrasında açıklama yaparak değerlendirmelerde bulundu.
Seçim ve Halk Oylaması Yasası'yla ilgili çalışma yapılması gerektiğini konuştuk diyen Ataoğlu, halkın beklentilerini karşılamak üzere neler yapılabileceğini görüştüklerini ifade etti.
"DP olarak sorumluluktan hiç kaçmadık" diyen Ataoğlu, "önümüzdeki süreçte de bize herhangi bir görev düşerse yine aynı şekilde sorumluluğumuzun bilinci içerisinde hareket edeceğimizi tekrar ifade etmek isterim" dedi.
Üçlü koalisyon hükümetine karşı bakış açısının sorulması üzerine Ataoğlu "Önemli olan istikrarlı bir hükümetin olmasıdır. Bize gelen bir teklif yok" diyen Ataoğlu, gelecek olan teklifler üzerine parti üst kurullarıyla tartışacaklarını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, DP ile görüşmesi sonrasında CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ile görüştü.
Benzer haberler
Featured
Fransa'daki G7 Liderler Zirvesi'ne Trump'ın "patron benim" çıkışı damga vurdu
ABD ordusu, İran'a yönelik deniz ablukasını kaldırdığını açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Haziran 2026)
Netanyahu'nun, İran-ABD mutabakatına bağlı olmayacaklarını Trump'a ilettiği iddia edildi
Yapay zekalı tıp dünyasında devrim: 60 saniyede tüm vücut taraması
“Doğaya Dokun, İz Bırakma” temasıyla etkinlik düzenleniyor
DAÜ, QS Dünya Üniversiteler Sıralaması 2027’de 691’inci sırada yer aldı
Alas “Güngör yangını uzun vadeli sonuçlar doğurabilecek ciddi bir kriz"
Borsa günü yüzde 2,82 değer kazanarak tamamladı



