Gönyeli Çemberi kaçış yolları 15 Eylül’de açılacak
Gönyeli Çemberi 1’nci etap kaçış yolları 15 Eylül’de hizmete açılacak

Voice Kıbrıs Haber
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakan Kemal Dürüst, Gönyeli Çemberi 1’nci etap kaçış yollarının 15 Eylül’de hizmete açılacağını duyurdu.
Dürüst, açılışını Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün yapacağı Gönyeli Çemberi 1’nci etap kaçış yollarının tamamlanmasıyla birlikte, trafiğin daha rahat, daha güvenli ve daha huzurlu bir yapıya kavuşturulacağına inandıklarını söyledi.
Dürüst, Gönyeli çemberinin rahatlatılmasına yönelik olarak bir süre önce başlatılan ve iki etaplı projenin 1’nci etabı olan kaçış yollarının açılış tarihi ile ilgili açıklamada bulundu.
Bakan Dürüst, “KKTC trafiğinin atar damarı konumundaki Girne’yi Lefkoşa’ya, Lefkoşa’yı Güzelyurt’a, Güzelyurt’u Lefkoşa ve Gazimağusa’ya bağlayan en merkezi yerimiz olan Gönyeli çemberi ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmanın ürününü alacağımız ve halkımızın hizmetine sunacağımız noktaya gelmiş bulunmaktayız” dedi.
Bakan Dürüst, Gönyeli Çemberi 1’inci etap kaçış yollarının 15 Eylül tarihinde düzenlenecek törenle halkın hizmetine sunulacağını belirtti.
Dürüst, açılışını Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün yapacağı Gönyeli Çemberi 1’nci etap kaçış yollarının tamamlanmasıyla birlikte, trafiğin daha rahat, daha güvenli ve daha huzurlu bir yapıya kavuşturulacağı inancını taşıdıklarını söyledi.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dürüst, 15 Eylül’de gerçekleştirilecek olan açılışa tüm halkın davetli olduğunu da dile getirdi.
Benzer haberler
Featured
Borsa güne yatay seyirle başladı
Öztürkler “Düzenlemelerin oy birliğiyle kabul edilmesi önemli”
KTTB “Sağlığın, kalıcı barışın en güçlü temellerinden biri olduğuna inanıyoruz”
Ekonomik Örgütler Platformu “Bu mesele, Kıbrıs Türk halkının ekonomik geleceğiyle ilgilidir”
Fransa yeni bir sıcak hava kıyametine hazırlanıyor
Arıklı "BM Genel Sekreteri Sayın Guterres, Kıbrıs'a federasyon tezi yerine ihtiyacımız olan güven artırıcı önlemlerle gelmeli"
Guterres ve liderler bugün başlıyor
Altın fiyatlarında çatışma düşüşü
Hristodulidis "Hedefimize ulaşana dek görüşmeye devam edeceğiz"


