"Gönyeli çekim merkezi olmaya devam edecek"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gönyeli Belediye Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gönyeli – Alayköy Belediyesi Başkan adayı Ahmet Y. Benli, Gönyeli esnafını ziyaret etti.
Ahmet Y. Benli’ye ziyaretleri esnasında CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman da eşlik etti.
Gönyeli esnafıyla görüş alışverişinde bulunan Ahmet Benli, yerel hizmetler konusunda esnaftan takdir topladı.
Bölge esnafı, belediye hizmetlerinden memnun olduğunu ve aynı şekilde devam etmesini dilediklerini vurgularken, Ahmet Benli ve ekibine güvenlerinin tam olduğu belirtildi.
Ülke genelinde tam bir belediyecilik örneği sergileyen Ahmet Y. Benli’ye Gönyeli halkının ilgisi yüksekti.
Ziyaretler sırasında konuşma gerçekleştiren Gönyeli Belediye Başkanı ve CTP Gönyeli-Alayköy Belediyesi Başkan adayı Ahmet Y. Benli, Gönyeli’yi köyden kente dönüştürdüklerini, aynı vizyon ve heyecanla büyük projelere imza atmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
Benzer haberler
Featured
Dimitriu “Kıbrıs'ın yeniden birleşmesine yönelik her samimi girişimi destekleyeceğiz"
Empire State'in zirvesinde evlilik teklifi: Dünya onları konuşuyor
Avrupa Komisyonu’nun hava taşımacılığıyla ilgili yeni kuralları tartışma yarattı
Sağlık Bakanı Dinçyürek, Azerbaycan’da temaslarda bulunuyor
Antis Halk Plajı İskelesi hizmete açıldı
Öztürkler “Özel eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan en değerli yatırımdır”
419 sürücü rapor, 65 araç trafikten men edildi
İklim değişikliği halk sağlığını da tehdit ediyor
Küresel piyasalarda gözler yoğun veri gündemine çevrildi



