Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Yurttaşlık Değişiklik Yasa Tasarısı komitede onaylandı ABD'de sanayi üretimi mayısta beklentilerin altında arttı Siyasi Partiler Konseyi" yarın toplanıyor Haftalık itfaiye raporu: 3 milyon 523 bin 660 TL’lik zarar meydana geldi Meteoroloji Dairesi 16-22 Haziran tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı Ataoğlu “3- 5 tane UBP’li vekil istedi diye 2 seçimin birlikte olmasına onay vermeyiz" Barçın "Hodri meydan çekmeyi bile beceremediler" Keser “Temennim, Medya Etik Kurulu’nun yapıcı bir anlayışla çalışmalarını sürdürmesidir” Çavuşoğlu “Yenilen pehlivan güreşe doymaz” Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Başbakan Ünal Üstel’i kabul etti İnönü Kavşağı’nda seyir halindeki araç tamamen yandı Fidan, Holguin’i kabul etti Girne'de büyük hırsızlık olayı: Altınlar ve para çalındı! Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü direğe vurarak durabildi! Nöbetçi eczaneler (15 Haziran 2026) Serdaroğlu “Geçinebilecek, insan onuruna yaraşır bir ücret yoksa oy da yoktur” 34’üncü Devlet Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı U18 atletleri kürsü hedefinde “Türkiye Şampiyonası” yarın başlıyor Kızılcık Şerbeti'nin Işıl'ı Ece İrtem hayatını kaybetti Üstel “Hodri meydan tarih belirleyelim 2 seçimi bir arada yapalım” Yurttaşlık Değişiklik Yasa Tasarısı komitede onaylandı ABD'de sanayi üretimi mayısta beklentilerin altında arttı Siyasi Partiler Konseyi" yarın toplanıyor Haftalık itfaiye raporu: 3 milyon 523 bin 660 TL’lik zarar meydana geldi Meteoroloji Dairesi 16-22 Haziran tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı Ataoğlu “3- 5 tane UBP’li vekil istedi diye 2 seçimin birlikte olmasına onay vermeyiz" Barçın "Hodri meydan çekmeyi bile beceremediler" Keser “Temennim, Medya Etik Kurulu’nun yapıcı bir anlayışla çalışmalarını sürdürmesidir” Çavuşoğlu “Yenilen pehlivan güreşe doymaz” Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Başbakan Ünal Üstel’i kabul etti İnönü Kavşağı’nda seyir halindeki araç tamamen yandı Fidan, Holguin’i kabul etti Girne'de büyük hırsızlık olayı: Altınlar ve para çalındı! Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü direğe vurarak durabildi! Nöbetçi eczaneler (15 Haziran 2026) Serdaroğlu “Geçinebilecek, insan onuruna yaraşır bir ücret yoksa oy da yoktur” 34’üncü Devlet Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı U18 atletleri kürsü hedefinde “Türkiye Şampiyonası” yarın başlıyor Kızılcık Şerbeti'nin Işıl'ı Ece İrtem hayatını kaybetti Üstel “Hodri meydan tarih belirleyelim 2 seçimi bir arada yapalım”
Dolar
Euro
Sterlin

Gökten para yağdı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Gökten para yağdı

Çin’de yaşayan 24 yaşındaki Wong Ching Kit binlerce doları çatıdan saçtırdı.

Kripto para milyoneri olarak bilinen adamın, Hong Kong’da bir binanın çatısından binlerce Hong Kong Doları’nı boşluğa bıraktırdığı; yoldan geçenlerin ise paraları toplamaya çalıştığı görüldü. Çin medyası olay yerine gelen polisin 5 bin Hong Kong Doları’nı bulabildiğini; Wong Ching Kit’in ise gözaltına alındığını yazdı. Kendisini zenginden alarak fakire veren bir karakter olarak tanımlayan Kit’in, para saçtırmaya lüks otomobili ve sırtında Robin Hoodu andıran bir yay ile geldiği görüldü.

Benzer haberler

Dünya
İngiltere'de 16 yaşından küçüklerin sosyal medya kullanması yasaklanacak 2026-06-15 14:13:00 Trump'tan İran'a nükleer anlaşma sağlanamaması halinde saldırıları yeniden başlatma tehdidi 2026-06-15 13:31:00 Hırvatistan'da yolcu gemisi ile yelkenli tekne çarpıştı: Üç ölü, bir kayıp 2026-06-15 11:14:00 ABD'nin Missouri eyaletinde uçak düştü: 12 kişi öldü 2026-06-15 09:53:00 Brezilya'da iki helikopter havada çarpıştı: 6 ölü 2026-06-15 09:13:00 ABD ve İran anlaşmaya vardı: İmzalar İsviçre'de atılacak 2026-06-15 09:03:00 Abluka kalkıyor, Hürmüz açılıyor 2026-06-15 08:39:00 Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim" 2026-06-14 21:10:00 Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu 2026-06-14 20:58:00