"Gökten bir şey düşse bundan Ali Pilli sorumlu tutuluyor"

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda ilk önce bilgiye ve onaya sunuşlara yer verildi.
TDP milletvekili Zeki Çeler, de karantina ücretleriyle ilgili konuştu.
Çeler, karantina koşulları, ev karantinasına geçiş, testlerle ilgili yapılması gerekenleri sürekli anlatmaya çalıştıklarını belirterek, “Son zamanlarda gökten bir şey düşse bundan Ali Pilli sorumlu tutuluyor. Bu kararlar sadece Sağlık Bakanlığı ile ilgili değil” dedi.
Ülkeye geleceklerin karantina ücretlerini ödemesi kararını eleştiren Çeler, “Ne desek boş. Bu çocuklar kendi evlatlarımızdır. Yılbaşı nedeniyle ailelerinin yanına gelecekler. Burs bile vermediğimiz bu çocuklardan ücret talep edeceğiz. Kimisi bu sistem yüzünden biletlerini yakmak zorunda kalacak. Derhal bu yanlıştan dönülmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yanlış karantina sistemine para verildiğini savunan Çeler, TDP’nin bu konuda önerisi olduğunu ancak bunun dikkate alınmadığını söyledi.
TAK
Benzer haberler
Featured
TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli"
Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı
Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı”
Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor"
Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz"
Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü"
Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü"
Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik"
Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında"



