GKK’dan istihdam duyurusu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na (GKK) 150 erkek, 12 kadın mukaveleli erbaş/er istihdam edileceği açıklandı.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın duyurusuna göre, 18 Mayıs’ta başlayan başvurular 18 Haziran’da tamamlanacak. Adaylar 08.30-16.30 saatleri arasında https://mucahit.gov.ct.tr internet sitesinden doldurulacak iş başvuru formu ve gerekli belgelerle Boğazköy’deki Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na şahsen başvuru yapacak.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın uygun göreceği sayı kadar kadın mukaveleli erbaş/er kontenjanında değişiklik yapılabilecek.
Adaylarda aranacak genel ve özel koşullar, başvuru için gerekli belgeler, sınav yeri ve tarihi gibi tüm bilgilere https://mucahit.gov.ct.tr adresinden ulaşılacak.
Benzer haberler
Featured
İsrail Gazze planını reddetti
İsak ve Solomu’yu anma törenine Fidias’ın şortu eleştirilere yol açtı
Nijer'de iki otobüsün çarpıştığı kazada 22 kişi hayatını kaybetti
Çinli arkeologlar Şanlıurfa'da 12 bin yıllık geçmişi araştırıyor
Türkiye ile AB arasında daha yakın ilişki perspektifi Kıbrıs Rum Dışişleri Bakanlığı’nı alarma geçirdi
Üstel "Fidan'ın açıklamaları Kıbrıs'ta gerçeklerin görmezden gelinemeyeceğini ortaya koydu"
UBP'den Şenkul'a yanıt “Bizim işimiz sosyal medya fenomenliği değil”
Avusturya Şansölyesi Stocker yarın Türkiye'ye gidecek
Apple ile CXMT güçlerini birleştiriyor


