Girne'de sahte dolar... 3 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber
Polis Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Girne'de dün saat 20:30 sıralarında gerçekleştirilen operasyon sonucu sahte dolarla ilgili 3 kişi tutukladı.
Polisten yapılan açıklamaya göre , Girne’de faaliyet gösteren bir otel içerisinde bulunan 32 yaşındaki şahsın üzerinde polis tarafından yapılan aramada; MB35429070A ve MB59129658A seri numaralarını içeren ve sahte olduğuna inanılan 2 adet 50’lik ABD doları, olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 41 yaşındaki sahsın kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada ise KB83035452L, KB83035440L ve KB37835824L seri numaralarını içeren sahte olduğuna inanılan 3 adet 50’lik ABD doları para bulunarak emare olarak alındı.
Bahse konu şahıslar ile olayla bağlantısı olduğuna inanılan 43 yaşındaki şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.
Polia, Söz konusu sahte paralardan daha önceden piyasaya sürülme ihtimali göz önünde bulundurulduğundan, ellerinde belirtilen seri numaraları ile başlayan “50’lik ABD Doları” cinsi para bulunduran; bankalar, döviz şirketleri, finans kuruluşları, marketler ve vatandaşlar ile para alım-satımı ve değişimi yapacak olan kişi ve kurumların çok dikkatli olmaları, ayrıca şüpheli gördükleri kişileri en yakın polis merkezine bildirilmesini istedi.
Benzer haberler
Featured
Sahra Çölü'nde facia: 49 kişi susuzluktan öldü
Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Haziran 2026)
Putin, Zelenskiy ile görüşmesinin "şimdilik anlamının olmadığını" söyledi
Güneş'in hareketleri 40 yıldır gizemli bir şekilde değişiyor
Oymen, gıda mühendislerinin kamu kurum ve yerel yönetimlerde yeterli düzeyde istihdam edilmemesini eleştirdi
Kredi Faiz Destek Fonu Yasası yürürlüğe girdi
Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak"
Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı
Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı


