Girne Belediyesi “Vintage & Antika Pazarı” düzenliyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi,“Vintage & Antika Pazarı” düzenliyor.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada etkinliğin 24 Haziran Cumartesi günü, Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda, 15.00- 20.30 saatleri arasında düzenleneceği kaydedildi.
Açıklamada, Vintage & Antika Pazarında, zaman içinde unutulmaya yüz tutmuş, dönemlerine ait izler taşıyan, toplumun ortak hafızasında, hatıralarda yer tutan ve geleceğe taşınan birçok ürünün bir arada görmenin mümkün olacağı belirtildi.
Etkinlik kapsamında kültür ve sanat değerleri, araç- gereçler, baskılı yayınlar, objeler, aksesuarlar, plaklar, efemera, çeşitli eşya ile hediyeliklerin satışı ve sergilenmesinin yanında, koleksiyon ürünler de antika severlerin beğenisine sunulacak.
Etkinlikte ayrıca, Hüseyin Altan ile Çağın Dostel’in gitar/obua dinletisi ve DJ Hass-e’nin nostaljik plaklardan Türkçe - İngilizce müzik dinletisi yer alacak.
Kahve ve atıştırmalıkların yer alacağı stantlar gün boyu hizmet verecek.
Benzer haberler
Featured
Beyrut'ta bir yolcunun şakası nedeniyle uçak tahliye edildi
Etna Yanardağı'nın kül püskürtmesi hava ulaşımında aksaklıklara yol açtı
Fransa'da yaklaşık 3,9 ton kokain ele geçirildi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (14 Eylül 2026)
Yarın birçok bölgede 4 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Hava serinleyecek, önümüzdeki günlerde yağmur bekleniyor
KTEZO “Öğrenci taşımacılığı sistemi kurulması için çalışmalar başlamalı”
Gardiyanoğlu "İddialar geri çekilmeli ve kızımdan özür dilenmeli"
Borsa günü yüzde 1,60 değer kaybederek tamamladı


