Girne Belediyesi ile Akdeniz Karpaz Üniversitesi arasında Özel Burs ve İş Birliği Protokolü imzalandı

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi ile Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) arasında, eğitim alanında önemli fırsatlar sunan Özel Burs ve İş Birliği Protokolü imzalandı.
Protokol kapsamında, Girne Belediyesi’ne yapılacak başvurular arasından belirlenecek 5 kişiye lisans eğitimi için, 2 kişiye ise yüksek lisans (master) eğitimi için %100 eğitim bursu verilecek.
%100 burs uygulamasının, Akdeniz Karpaz Üniversitesi bünyesindeki tüm bölümler için geçerli olacağı açıklandı.
Başvuru ve detaylı bilgi almak isteyenlerin, 28 Şubat tarihine kadar Girne Belediyesi Sosyal İşler Bölüm Amirliği’ne müracaat edebileceği bildirildi.
Öte yandan protokol yalnızca burs imkanını değil; iki kurum arasında sosyal sorumluluk projeleri ve akademik çalışmalar alanında da iş birliğinin geliştirilmesini hedefliyor.
Benzer haberler
Featured
KTTB “Sahte diplomaları düzenleyenler kadar denetlemeyenler de suçludur"
Aysel Alihan son yolculuğuna uğurlandı
Borsa günü yüzde 0,13 değer kazanarak tamamladı
Can Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Cem Akaş, oğlunun ölümünden 6 gün sonra hayatını kaybetti
Çeler "TDP'nin Meclis dışında olduğu beş yıllık süreçte denge ve denetim mekanizması zayıfladı"
Denktaş “Reklama çıkacak imkânımız yok ama insan içine çıkacak yüzümüz var”
Meteoroloji Dairesi 29 Ekim-4 Kasım tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı
Ayşe Tatlısulu için kan aranıyor
Nöbetçi eczaneler (28 Ekim 2026)




