Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Çeler “Belediyede iş barışı sağlayacağım”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Çeler, başkanlığa seçilmesinin ardından belediyedeki huzursuzluğu gidereceğini, herkese eşit ve adil yaklaşarak iş barışı sağlayacağını söyledi.
Yapılan açıklamaya göre, Genç TV’de yayınlanan “Didem Gürses ile Alternatif” programına katılan Çeler, "Girne’de kötü gidişe dur deyip, yeniden kenti cazibe ve çekim merkezi yapmak için" aday olduğunu ifade ederek vizyon ve projelerinden bahsetti.
- “Dijital belediyecilik uygulanacak”
Çeler, kenti hak ettiği noktaya getirmek için dijitalleşme, kurumsallaşma, markalaşma, yaşam kalitesini artırma ve şehir ekonomisini güçlendirme konularında projelerinin olduğunu dile getirerek, vatandaşın belediyeye gelmeden ödeme ve birimlere başvuru yapma konusunda verimli çalışan dijital belediyeciliği uygulayacağını anlattı.
- “Belediye kurumsallaşacak, herkesle uyum içinde çalışacağım”
Belediye içindeki tüm birimlerin birbirinden haberdar olacağı ve koordineli bir şekilde çalışıp, vatandaşın sorunlarının süratle çözüleceği kurumsallaşmayı da sağlayacağını kaydeden Çeler, başkanlığa seçilmesinin ardından belediyedeki huzursuzluğu gidereceğini, herkese eşit ve adil yaklaşarak iş barışı sağlayacağını söyledi.
Belediye içinde ve Bel-Paz’da çalışanlarla uyum içinde görev yapacağını anlatan Çeler, Bel-Paz çalışanları için toplu iş sözleşmesi ve sendikalaşma konusunda girişim yapacağını aktardı.
- “Yaşam kalitesini artıracak projeler hazır”
Çeler, ayrıca yaşam kalitesini artırmak için araç trafiği, toplu taşıma, arıtma tesisinin kapasitesinin artırılması, denize erişim, antik liman, kent güvenliği, aydınlatma, yeşil alanlar, yaşlılara bakım, çocuk kreşi, bakıcı hizmeti, yürüyüş ve bisiklet yolları konularında çözüm önerilerinin olduğu projelerin konularında uzman kişiler tarafından hazırlandığını vurguladı.
- “Turizm ve butik otelcilik desteklenecek”
Çeler, şehrin ekonomisini güçlendirmek için yapılacak imaj ve marka çalışmalarıyla Antik Liman’ın arka sokaklarında, Türk Mahallesi’nde ve köylerde turizm ve butik otelciliği destekleyeceğini dile getirdi.
Girne’nin yeniden cazibe ve çekim merkezi olmasıyla kentte zaman ve para harcamak için daha çok insanın geleceğini belirten Çeler, esnafın bu durumdan olumlu etkileneceğini vurguladı.
Benzer haberler
Featured
Çeler "TDP'nin Meclis dışında olduğu beş yıllık süreçte denge ve denetim mekanizması zayıfladı"
Denktaş “Reklama çıkacak imkânımız yok ama insan içine çıkacak yüzümüz var”
Meteoroloji Dairesi 29 Ekim-4 Kasım tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı
Ayşe Tatlısulu için kan aranıyor
Nöbetçi eczaneler (28 Ekim 2026)
İspanya'daki iki hızlı trenin çarpıştığı kazada ölü sayısı 46'ya yükseldi
Polisten üç ilçede eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi
Güney Kıbrıs’ta eski siren sistemi kriz endişesi yarattı
Evlat acısının ardından acı haber: Cem Akaş 58 yaşında hayatını kaybetti




