Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi Örgütlerden "Federal Çözüm Hemen Şimdi” sloganıyla eylem… YKS KKTC kontenjanları YÖK’te onaylandı: 344 alanda 655 kontenjan CHP Grup Başkanı Özel, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi Gül "Kıbrıs’ın geleceğini Brüksel’in kararları değil, Kıbrıs Türkünün özgür ve meşru iradesi belirleyecektir" Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak Brent petrol 90 dolar sınırını devirdi KTOEÖS "Bakanlık yeni öğretim yılını yine kaosla başlatacak" Türkiye Kıbrıs adasına çekilecek doğalgaz hattı için Akdeniz'de Navtex duyurdu Nöbetçi eczaneler (22 Temmuz 2026) KTSO, “Nakit Akışı ve Bütçe Yönetimi Semineri” düzenledi Hasipoğlu “Aşırı sıcaklarda çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimizdir” Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi Örgütlerden "Federal Çözüm Hemen Şimdi” sloganıyla eylem… YKS KKTC kontenjanları YÖK’te onaylandı: 344 alanda 655 kontenjan CHP Grup Başkanı Özel, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi Gül "Kıbrıs’ın geleceğini Brüksel’in kararları değil, Kıbrıs Türkünün özgür ve meşru iradesi belirleyecektir" Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak Brent petrol 90 dolar sınırını devirdi KTOEÖS "Bakanlık yeni öğretim yılını yine kaosla başlatacak" Türkiye Kıbrıs adasına çekilecek doğalgaz hattı için Akdeniz'de Navtex duyurdu Nöbetçi eczaneler (22 Temmuz 2026) KTSO, “Nakit Akışı ve Bütçe Yönetimi Semineri” düzenledi Hasipoğlu “Aşırı sıcaklarda çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimizdir”
Dolar
Euro
Sterlin

Girne Antik Liman’da klasikler sergilenecek...

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Girne Antik Liman’da klasikler sergilenecek...

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün geleneksel olarak organize ettiği “Girne Liman Şov”, bugün yine klasik araçlara ev sahipliği yapacak.

Girne Belediyesi, Yakın Doğu Üniverstiesi, "KKTC Mercedes-Benz Derneği ve Klasik Amerikan Otomobil Derneği"nin katkılarıyla Girne Antik Limanı’nda organize edilen “Girne Liman Şov”, bugün saat 10.30-14.00 saatleri arasında yapılacak. Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün geleneksel olarak organize ettiği şova ilginin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yoğun olması bekleniyor. 25bin üyesi bulunan İngiltere MG kulübünün başkanı gibi yurt dışından kulüp temsilcilerinin katılacağı etkinlik Kuzey Kıbrıs Turizminin tanıtımına da katkı koyuyor.

Benzer haberler

Featured
Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı 2026-07-22 22:12:03 BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" 2026-07-22 22:07:38 Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu 2026-07-22 22:03:41 Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi 2026-07-22 21:57:26 OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı 2026-07-22 21:51:08 Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) 2026-07-22 21:44:48 Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı 2026-07-22 21:36:00 Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı 2026-07-22 21:28:30 Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi 2026-07-22 21:01:00