"Gerek toplumsal gerekse birlik olarak yapılacak bütün eylemlere start verildi"

Voice Kıbrıs Haber
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, birliğin, yarın “Toplumsal Yok Oluşa ve Yoksullaşmaya Hayır” sloganıyla zamlara karşı yapılacak eyleme tam destek vereceğini açıkladı.
Naimoğulları yaptığı yazılı açıklamada, üreticinin, “her gün her hafta her ay otomatiğe bağlanmış gibi sürekli yapılan zamlara” karşı dayanacak gücü kalmadığını belirterek, gerek toplumsal gerekse birlik olarak yapılacak bütün eylemlere "start" verildiğini kaydetti.
Mustafa Naimoğulları, “Birliğimiz, 1 Nisan tarihinde tüm ilçelerde gerçekleşecek olan ve tüm halkımızın katılım göstereceği ‘Toplumsal Yok Oluşa ve Yoksullaşmaya Hayır’ sloganı ile zamlara karşı yapılacak eyleme tam destek verecektir” ifadelerini kullandı.
Benzer haberler
Featured
Borsa günü değer kaybıyla tamamladı
AİHM'den Kavala kararı "En kısa sürede serbest bırakılmalı"
Basın-Sen Yönetim Kurulu Sevgül Uludağ'ın ailesinden özür diledi
Almanya Federal Meclisi Milletvekili Krah "Kıbrıs Türk halkının yaşadığı gerçeklerin yerinde görülmesi önemli "
21 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti
Akyön "Hayatta herkes ikinci bir şansı hak ediyormuş, bu da benim şansım"
Damianos "Kronos yatağındaki ilk üretimin 2028 yılında gerçekleşmesi bekleniyor"
Obezite yönetiminde hedef yalnızca kilo vermek olmamalı
Kutlu Adalı Ödülleri açıklandı


