Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Dev-İş “Arhun'un sözleri somut gerçeklikten tamamen uzak” Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" Haldun Taner’in epik şaheseri “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” oyunu büyük beğeni topladı Lapta Turizm Festivali başlıyor Nöbetçi eczaneler (25 Haziran 2026) Üstel “Yaşlı yaşam merkezi ülke için güzel bir yatırım” Venezuela'daki depremlerde can kaybı 164'e yükseldi Güney Kıbrıs'ta, trafik cezalarının tebliğ edilmesi yöntemi konusu mecliste ele alındı Acapulco kavşağı ile Alevkayası kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatıldı Öztürkler “Azerbaycan ile ortak projeleri daha da ileriye taşıyacağız” Filipinler'de lise saldırısının şüphelisinin oynadığı iddia edilen video oyun “Gorebox” yasaklandı KTAMS “Geçici ve sözleşmeli personelin sınavsız üst kademe yöneticisi atanması kabul edilemez” Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Dev-İş “Arhun'un sözleri somut gerçeklikten tamamen uzak” Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" Haldun Taner’in epik şaheseri “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” oyunu büyük beğeni topladı Lapta Turizm Festivali başlıyor Nöbetçi eczaneler (25 Haziran 2026) Üstel “Yaşlı yaşam merkezi ülke için güzel bir yatırım” Venezuela'daki depremlerde can kaybı 164'e yükseldi Güney Kıbrıs'ta, trafik cezalarının tebliğ edilmesi yöntemi konusu mecliste ele alındı Acapulco kavşağı ile Alevkayası kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatıldı Öztürkler “Azerbaycan ile ortak projeleri daha da ileriye taşıyacağız” Filipinler'de lise saldırısının şüphelisinin oynadığı iddia edilen video oyun “Gorebox” yasaklandı KTAMS “Geçici ve sözleşmeli personelin sınavsız üst kademe yöneticisi atanması kabul edilemez”
Dolar
Euro
Sterlin

Genel Tarım Sigortası Fonundan tahıl ve yemlik baklagil üreticilerine çağrı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Genel Tarım Sigortası Fonundan tahıl ve yemlik baklagil üreticilerine çağrı

Genel Tarım Sigortası Fonu, ürünlerini kaba yem (sano,silaj) olarak değerlendirmek isteyen tahıl ve yemlik baklagil üreticilerine çağrıda bulunarak, Genel Tarım Sigortası Fonunun beyan doğruluğu ve zarar tespit çalışmalarını sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmesi için parsellerin sağında ve/veya solunda ve/veya ortasında bir biçerdöver ağzı kadar (3 m) biçilmemiş alanı emare olarak bırakmaları gerektiğini anımsattı.

Genel Tarım Sigortası Fonu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “2000 Bitkisel Üretim Zorunlu Sigorta Tüzüğü” gereği emare bulunmayan arazilerde herhangi bir beyan doğruluğu ve/veya zarar tespiti yapılamayacağı  ve hak talep edilemeyeceği de vurgulandı.

Benzer haberler

Featured
Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı 2026-06-25 19:16:00 Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti 2026-06-25 18:50:00 Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı 2026-06-25 18:32:00 Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı 2026-06-25 18:22:00 Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" 2026-06-25 18:15:00 Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi 2026-06-25 17:45:00 Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” 2026-06-25 17:37:00 Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak 2026-06-25 17:17:00 Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" 2026-06-25 17:11:00