Gençlik Teknik Komitesi’nin Kıbrıslı Rum eş başkanı Avraam “Hedefimiz gençliği yakınlaştırmak”

Voice Kıbrıs Haber
İki toplumlu Gençlik Teknik Komitesi’ndeki Kıbrıslı Rum heyeti başkanı Amalia Avraam, “Hedeflerinin, Kıbrıs gençliğini daha yakın hale getirmek olduğunu” açıkladı.
Haravgi gazetesi, yeni oluşturulan iki toplumlu Gençlik Teknik Komitesi’nin dün hedeflerine ilişkin bir açıklamada yaptığını yazdı.
Habere göre, Avraam; “Her seferinde farklı konulara sahip faaliyetler düzenleyerek Kıbrıs’taki, Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum gençleri birbirlerine yakınlaştırmayı hedeflediklerini” belirterek, 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen ilk komite toplantısındaki ortamın “Yeterince olumlu” olduğu yorumunda bulundu.
Tanışma niteliğinde gerçekleştirilen ilk toplantıda; fikirler ve faaliyetlere ilişkin ayrıntılara girmediklerini vurgulayan Avraam, bir sonraki toplantının 21 Mayıs'ta yapılacağını da ifade etti.
Benzer haberler
Featured
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti
Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı"
Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı
Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi
Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026)
Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak”
Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu



