Gençlik Dairesi Kantara Gençlik Kampı eğitim şefi ve liderleri kampta bir araya geldi

Voice Kıbrıs Haber
Gençlik Dairesi Kantara Gençlik Kampı, eğitim şefi ve liderleri kampta bir araya geldi.
Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığından verilen bilgiye göre, yaz kamplarına hazırlık ve kaynaşma adıyla toplanan lider ve eğitim şefleri yaz dönemine yönelik oyunlar, eğitimler, aktiviteler gibi birçok konuyu değerlendirdi.
Liderlere yönelik gelişim eğitimi ve insan yönetimi konularında eğitim hazırlayacak İnsan Kaynakları Uzmanı Pınar Gündal da kampta yer alarak liderlerle kamp işleyişi hakkında sohbet etti.
Gençlik Dairesi Müdürü Hüseyin Ozanoğlu, yaz kampları öncesinde söz konusu eğitimlerin liderlere yönelik verileceğini, hazırlıklara başladıklarını söyledi.
Kampın fiziki yapısını da yenilemeye devam ettiklerini belirten Ozanoğlu, kamp online kayıt sisteminde de sona gelindiğini ifade etti.
Benzer haberler
Featured
Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi"
Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor"
Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti
Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026)
Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı
Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı
Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı!
Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi"


