Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak Mozart'a ait el yazması bulundu: Besteler ilk kez seslendirilecek Beyaz Saray “JD Vance’in İsviçre yolculuğu şimdilik ertelendi” Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı" Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi! Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak SpaceX hızlı yükseldi, sert düştü Borsa haftanın son gününe düşüşle başladı Güler "Fransa ve Güney Kıbrıs anlaşması uluslararası hukuka aykırı" YKS'de ilk oturum TYT yarın yapılacak: Sınav, 81 il ve KKTC'de uygulanacak Mozart'a ait el yazması bulundu: Besteler ilk kez seslendirilecek Beyaz Saray “JD Vance’in İsviçre yolculuğu şimdilik ertelendi” Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı" Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi!
Dolar
Euro
Sterlin

Geçen hafta 46 trafik kazası meydana geldi, 1 kişi hayatını kaybetti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Geçen hafta 46 trafik kazası meydana geldi, 1 kişi hayatını kaybetti

KKTC’de geçen hafta toplam 46 trafik kazası meydana geldi, 1 kişi hayatını kaybetti.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, kazalardan, 1’i ölümle, 7’si yaralanmayla, 38’i hasarla sonuçlandı.

Ölümle neticelenen kazada, 1 kişi yaşamını yitirirken, yaralanma ile neticelenen kazalarda 10 kişi yaralandı.

Kaza sebepleri, süratli araç kullanmak (14), dikkatsiz sürüş yapmak (11), kavşakta durmamak (7), yakın takip (6) ve diğer etkenler (8) olarak sıralandı.

Toplam hasar miktarı 1,034,791 TL olan kazaların ilçelere göre dağılımı şöyle: “Lefkoşa: 19, Girne: 19, Gazimağusa: 7, İskele: 1” 716 ARAÇ SÜRÜCÜSÜ HAKKINDA YASAL İŞLEM…

SÜRAT CEZALAR ARASINDA İLK SIRADA…

Aynı dönemde yapılan trafik kontrollerinde toplam 7276 araç sürücüsü kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 716 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi.

Sürat cezalar arasında ilk sırayı alırken, bunu seyir halindeyken cep telefonu ile konuşmak ve seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak takip etti.

Suçların dağılımı şöyle: “Sürat (181), tehlikeli sürüş (6), dikkatsiz sürüş (11), seyrüsefer ruhsatsız araç kullanmak (98), sürüş ehliyetsiz araç kullanmak (10), alkollü araç kullanmak (12), seyir halinde iken cep telefonu ile konuşmak (147), emniyet kemersiz araç kullanmak (15), trafik levha ve işaretlerine uymamak (43), trafik ışıklarına uymamak (21), muayenesiz araç kullanmak (23), sigortasız veya kapsamı dışında araç kullanmak (40), ‘a’ yol kullanma izinsiz araç kullanmak (41), ‘b’ özel işletme izinsiz araç kullanmak (1), tonajından fazla veya tehlikeli yük taşımak (1), koruyucu miğfer başlıksız motosiklet kullanmak (2) ve 64 diğer trafik suçları.”

Benzer haberler

Featured
Hamaney “ABD ile yapılan mutabakatı çekincelere rağmen onayladım” 2026-06-19 13:10:00 Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binası temeli atıldı 2026-06-19 13:01:00 Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artış 2026-06-19 12:55:00 Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında “Ahududu” oyunu sahnelenecek 2026-06-19 12:22:00 Hristodulidis, Costa ve Von der Leyen’le görüştü 2026-06-19 12:15:00 JD Vance'ten İsrailli bakanlara ağır sözler "Trump İsrail'e sempati duyan son lider" 2026-06-19 12:10:00 Güney Kıbrıs’a SAFE programından ilk para ödendi 2026-06-19 12:04:00 Basın-Sen “Asgari ücret, ülkedeki en düşük kamu maaşına eşitlenmeli” 2026-06-19 12:00:00 Polis Birimleri Tanıtım Etkinliği ve Polkestra Konseri bu akşam yapılacak 2026-06-19 11:16:00