Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Yalnız kalmak sağlığınızdan 6 seneyi götürebilir İsveç'te Sosyal Demokratlar lideri Andersson, hükümeti kurma görevini iade edeceğini açıkladı 2026-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı BioNTech, Almanya ve Singapur'daki üretim tesislerini kapatıyor “Ters yönde” dönen gezegen bulundu: Bilim insanları nedenini bilmiyor Meksika kıyılarını tehdit eden Polo Kasırgası'nın karaya ulaşması bekleniyor Borsa günü değer kaybederek tamamladı KTTB "Sağlıkta sınavsız ve mülakata dayalı geçici istihdam kabul edilemez" Arıklı'dan Sucuoğlu'na "Bana yaptırmadılar, belki size yaptırırlar" Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 8 bini aştı Altın fiyatları günü sert düşüşle tamamladı Neofitu başkanlık seçimlerinde aday olacağını açıkladı Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımlarının dostluk maçının tarihi, yeri ve saati değişti KKTC’nin ilk Otizm Merkezi hizmete açıldı İncirli “Başbakanlık Denetleme Kurulu’nu bağımsız bir Yolsuzlukla Mücadele Otoritesi’ne dönüştüreceğiz” Beşinci Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ameliyat oldu Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluştu, piste 95 pilot çıktı! Trump 'hayır' dedi petrol fiyatları sıçradı Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: Beş gün boyunca yağmur bekleniyor KTOÖD’den belediye başkan adaylarına “Engelsiz Belediye Başkanları Taahhütnamesi” Yalnız kalmak sağlığınızdan 6 seneyi götürebilir İsveç'te Sosyal Demokratlar lideri Andersson, hükümeti kurma görevini iade edeceğini açıkladı 2026-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı BioNTech, Almanya ve Singapur'daki üretim tesislerini kapatıyor “Ters yönde” dönen gezegen bulundu: Bilim insanları nedenini bilmiyor Meksika kıyılarını tehdit eden Polo Kasırgası'nın karaya ulaşması bekleniyor Borsa günü değer kaybederek tamamladı KTTB "Sağlıkta sınavsız ve mülakata dayalı geçici istihdam kabul edilemez" Arıklı'dan Sucuoğlu'na "Bana yaptırmadılar, belki size yaptırırlar" Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 8 bini aştı Altın fiyatları günü sert düşüşle tamamladı Neofitu başkanlık seçimlerinde aday olacağını açıkladı Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımlarının dostluk maçının tarihi, yeri ve saati değişti KKTC’nin ilk Otizm Merkezi hizmete açıldı İncirli “Başbakanlık Denetleme Kurulu’nu bağımsız bir Yolsuzlukla Mücadele Otoritesi’ne dönüştüreceğiz” Beşinci Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ameliyat oldu Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluştu, piste 95 pilot çıktı! Trump 'hayır' dedi petrol fiyatları sıçradı Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: Beş gün boyunca yağmur bekleniyor KTOÖD’den belediye başkan adaylarına “Engelsiz Belediye Başkanları Taahhütnamesi”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Gece ve hafta sonu kısıtlamalar devam edecek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Gece ve hafta sonu kısıtlamalar devam edecek
Reklam

Bakanlar Kurulu, koronavirüs salgınına karşı bugünkü toplantısında bazı yasakların sürmesi yönünde karar alırken halen uygulamada olan yasaklarla ilgili bazı açılımlar da yaptı.

Saner, 15-22 Mart tarihleri arasında Covid-19 ile ilgili kısıtlamaların ve sokağa çıkma yasağının süreceğini kaydetti. Saner, pazar günü ise tam sokağa çıkma yasağı uygulanacağını söyledi.

Başbakan Saner’in Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında basına yaptığı açıklama şöyle:

“Bakanlar Kurulu 15-22 Mart tarihlerini kapsayan bir dizi karar almıştır. Bu çerçevede Sokağa Çıkma Yasağı Yasası’nın verdiği yetkiyi kullanarak 15 Mart Pazartesi’nden itibaren pazar hariç her gün gece 21.00’den sabah 05.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanmasına, pazar günleri ise sadece eczane, fırın, tarım ve hayvancılık sektörüne bağlı işletmeler  ve benzin istasyonlarının muaf olacağı  tam sokağa çıkma yasağı uygulanmasına karar  vermiştir.

13 Mart Cumartesi restoranlar paket servis verebileceklerdir.”

Voice Kıbrıs Haber

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 6 May 2023 17:36 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 26 Nis 2023 16:11 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 21 Nis 2023 10:16 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 18 Nis 2023 16:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 31 Mar 2023 14:15 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 29 Mar 2023 11:45 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 24 Mar 2023 10:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 17 Mar 2023 19:22 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 10 Mar 2023 19:20