Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İncirli “Meydana gelen zararlar tazmin edilmeli” “Dünyada Barış Olsun” sergisi sanatçıları Tatlısu Belediyesi'ne konuk oldu Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem Ziyamet'deki feci kazada Günay Kırlar hayatını kaybetti! Guterres'ten nükleer testlere son verme çağrısı İncirli "Beklenmedik doğa olaylarına karşı daha hazırlıklı ve dayanıklı olmamız gerekiyor" ABD, göçmen denetimlerinde "robot köpekler" kullanmak için yaklaşık 2 milyon dolar harcamayı planlıyor NASA astronotu ilk kez anlattı “Makineli tüfek gibiydi, Dünya'ya dönemeyebiliriz diye düşündüm” 5. Umudumuz Gelecek Festivali konserlerle tamamlandı Kıb-Tek "Yarından itibaren bölgelerde elektrik dağıtımının normal düzene dönmesi hedefleniyor" Erdinç İnçay, İngiltere’de 1.96 derece ile sezonu güçlü tamamladı TAM PARTİ’den iki belediyeye daha destek Kasım “Halkımızın güvenliği için sahadayız, gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.” Denetimlerde 42 kişi tutuklandı, 48 araç trafikten men edildi Cape Greco açıklarında tekne battı, gemidekiler kurtarıldı Güney'deki en düşük emekli maaşı fakirlik sınırının altında Meteoroloji Müdürü Güneş “Rüzgar hızı Gemikonağı’nda saatte 182 kilometre ulaştı, bu rekor" İçişleri Bakanlığı “Kötü hava koşullarına karşı altı ilçede teyakkuz halindeyiz” Güney Kıbrıs’ta konut kiraları arttı, öğrenciler kalacak yer bulmakta zorlanıyor Nöbetçi eczaneler (29 Ağustos 2026) İncirli “Meydana gelen zararlar tazmin edilmeli” “Dünyada Barış Olsun” sergisi sanatçıları Tatlısu Belediyesi'ne konuk oldu Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem Ziyamet'deki feci kazada Günay Kırlar hayatını kaybetti! Guterres'ten nükleer testlere son verme çağrısı İncirli "Beklenmedik doğa olaylarına karşı daha hazırlıklı ve dayanıklı olmamız gerekiyor" ABD, göçmen denetimlerinde "robot köpekler" kullanmak için yaklaşık 2 milyon dolar harcamayı planlıyor NASA astronotu ilk kez anlattı “Makineli tüfek gibiydi, Dünya'ya dönemeyebiliriz diye düşündüm” 5. Umudumuz Gelecek Festivali konserlerle tamamlandı Kıb-Tek "Yarından itibaren bölgelerde elektrik dağıtımının normal düzene dönmesi hedefleniyor" Erdinç İnçay, İngiltere’de 1.96 derece ile sezonu güçlü tamamladı TAM PARTİ’den iki belediyeye daha destek Kasım “Halkımızın güvenliği için sahadayız, gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.” Denetimlerde 42 kişi tutuklandı, 48 araç trafikten men edildi Cape Greco açıklarında tekne battı, gemidekiler kurtarıldı Güney'deki en düşük emekli maaşı fakirlik sınırının altında Meteoroloji Müdürü Güneş “Rüzgar hızı Gemikonağı’nda saatte 182 kilometre ulaştı, bu rekor" İçişleri Bakanlığı “Kötü hava koşullarına karşı altı ilçede teyakkuz halindeyiz” Güney Kıbrıs’ta konut kiraları arttı, öğrenciler kalacak yer bulmakta zorlanıyor Nöbetçi eczaneler (29 Ağustos 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Gazimağusa’da 2. Etap Asfalt Yapım İşleri için sözleşme imzalandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Gazimağusa’da 2. Etap Asfalt Yapım İşleri için sözleşme imzalandı
Reklam
Gazimağusa Belediyesi tarafından yürütülen 2. Etap Asfalt Yapım İşleri İhalesi sürecinin tamamlanmasının ardından, ihaleyi kazanan Güney Construction Ltd. ile sözleşme imzalandı. Sözleşmeye, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile Güney Construction Direktörü Sertaç Uzun imza koydu. Belediyeden yapılan açıklamada, sözleşme kapsamında yapılacak asfalt yapım işlerinin, yer tesliminden itibaren 150 gün içerisinde tamamlanacağı, sözleşme bedelinin ise 57 milyon 424 bin 106 TL 60 kuruş + KDV olduğu belirtildi. İhale kapsamında çalışmalar; Mutluyaka ve Tuzla köyleri, Çanakkale, Maraş Bölgesi mahalleleri, Karakol, Namık Kemal ve Dumlupınar mahallelerinde çok sayıda cadde ve sokağı kapsıyor. Açıklamada, çalışmalarla kent genelinde yol altyapısının güçlendirilmesi ve ulaşım konforunun artırılmasının hedeflendiği, sözleşme kapsamında yüklenici firmanın tüm malzeme ve işçilik sorumluluğunu üstlenerek asfalt yapım işlerini tamamlayacağı, çalışmaların ise Gazimağusa Belediyesi Proje ve Bayındırlık birimleri tarafından denetleneceği kaydedildi.

Benzer haberler

Featured
İncirli “Meydana gelen zararlar tazmin edilmeli” 29 Ağu 2026 20:42 “Dünyada Barış Olsun” sergisi sanatçıları Tatlısu Belediyesi'ne konuk oldu 29 Ağu 2026 19:42 Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem 29 Ağu 2026 19:39 Ziyamet'deki feci kazada Günay Kırlar hayatını kaybetti! 29 Ağu 2026 19:33 Guterres'ten nükleer testlere son verme çağrısı 29 Ağu 2026 19:23 İncirli "Beklenmedik doğa olaylarına karşı daha hazırlıklı ve dayanıklı olmamız gerekiyor" 29 Ağu 2026 19:19 ABD, göçmen denetimlerinde "robot köpekler" kullanmak için yaklaşık 2 milyon dolar harcamayı planlıyor 29 Ağu 2026 18:54 NASA astronotu ilk kez anlattı “Makineli tüfek gibiydi, Dünya'ya dönemeyebiliriz diye düşündüm” 29 Ağu 2026 18:48 5. Umudumuz Gelecek Festivali konserlerle tamamlandı 29 Ağu 2026 18:39