Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
"Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor Yunanistan'da art arda depremler Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" Karaoğulları "Artık istifa edin" Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı Alaniçi, Girne, Hamitköy, Gaziveren ve Ziyamet'te yangın! Bariyerlere çarpan araç takla attı! Muammer Moran hayatını kaybetti! Kiprianu “Matematiksel kesinlikle nihai taksime sürükleniyoruz” Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verisi ve ECB'nin faiz kararına odaklandı Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde üç yasa tasarısı var Çavuş “Koordineli ve zamanında müdahaleyle Taşkent'teki yangın hızlıca kontrol altına alındı” Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu Basat “Yangın hayvanların bulunduğu alana 3 metre kala kontrol altına alındı” Alithia “Hristodulidis fırsat önündeyken fırsat penceresi umuyor” "Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor Yunanistan'da art arda depremler Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" Karaoğulları "Artık istifa edin" Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı Alaniçi, Girne, Hamitköy, Gaziveren ve Ziyamet'te yangın! Bariyerlere çarpan araç takla attı! Muammer Moran hayatını kaybetti! Kiprianu “Matematiksel kesinlikle nihai taksime sürükleniyoruz” Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verisi ve ECB'nin faiz kararına odaklandı Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde üç yasa tasarısı var Çavuş “Koordineli ve zamanında müdahaleyle Taşkent'teki yangın hızlıca kontrol altına alındı” Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu Basat “Yangın hayvanların bulunduğu alana 3 metre kala kontrol altına alındı” Alithia “Hristodulidis fırsat önündeyken fırsat penceresi umuyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Gazimağusa Karakol Parkı yenileme çalışmaları başladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Gazimağusa Karakol Parkı yenileme çalışmaları başladı
Gazimağusa Belediyesi, Çocuk Parklarını Düzenleme Projesi kapsamında Karakol Parkı'nı yenileme çalışmalarına başladı. Gazimağusa Belediyesi Proje Bölümü görevli Peyzaj Mimarı Dilara Dindar yazılı açıklamasında daha güvenli ve çağdaş bir oyun alanı haline getirilmesi amacıyla Karakol Parkı’nın yenileneceğini kaydetti. Dindar, oyun alanındaki kauçuk zeminin yenileneceğini, oyuncakların tamir edileceğini, yeni oyuncakların uygun zeminlere yerleştirileceğini ve böylelikle parkın çocuklara daha çeşitli oyun seçenekleri sunacağını söyledi. Çevre düzenlemesi, ağaç ve bitki ıslahı ile ilgili kapsamlı çalışmaların da yapılacağını belirten Dindar, park civarında kontrolsüz büyüyüp boyları elektrik tellerini aşan ve devrilme tehlikesi taşıyan okaliptüs ağaçlarının ıslahının sağlanacağını kaydetti. Parke ve bordür döşemesi ile parkın genel görünümünün iyileştirilmesinin planlandığını ifade eden Dindar, elektrik tesisatı döşemesi ile aydınlatma ihtiyacının da sağlanacağını kaydetti.

Benzer haberler

Featured
"Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor 2026-06-07 20:46:00 Yunanistan'da art arda depremler 2026-06-07 20:39:00 Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı 2026-06-07 20:33:00 Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum" 2026-06-07 20:10:00 Karaoğulları "Artık istifa edin" 2026-06-07 19:46:00 Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı 2026-06-07 19:40:00 ESPA,  yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti 2026-06-07 19:33:00 Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz” 2026-06-07 18:17:00 Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı 2026-06-07 18:11:00