Gazimağusa Belediyesi, araç filosuna 3 yeni araç ekledi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa Belediyesi, araç filosuna 2 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 1 adet çöp konteyneri dezenfekte ve yıkama aracı ekledi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisi’nde alınan kararın ardından ihale süreci tamamlanan sıkıştırmalı çöp kamyonu ve çöp konteyneri dezenfekte ve yıkama aracı alımı için Artesa Trd. Co Ltd. ile sözleşme imzalandı.
Sözleşmeye Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile Artesa Trd. Co. Ltd. Direktörü Şaban Emre imza koyarken, ihale süreci ile ilgilenen personeller de hazır bulundu.
6 ton temiz su, 4 ton kirli su haznesi bulunan konteynır yıkama aracı, kent genelinde belirli periyotlarla tüm konteynerleri yıkayıp dezenfekte edecek.
Yeni temizlik araçlarının hizmete girmesiyle birlikte, havaların ısınmaya başladığı bu dönemde kötü koku, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ve temizlik hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürdürülmesi amaçlanıyor.
Sözleşmeye Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile Artesa Trd. Co. Ltd. Direktörü Şaban Emre imza koyarken, ihale süreci ile ilgilenen personeller de hazır bulundu.
6 ton temiz su, 4 ton kirli su haznesi bulunan konteynır yıkama aracı, kent genelinde belirli periyotlarla tüm konteynerleri yıkayıp dezenfekte edecek.
Yeni temizlik araçlarının hizmete girmesiyle birlikte, havaların ısınmaya başladığı bu dönemde kötü koku, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ve temizlik hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürdürülmesi amaçlanıyor. Benzer haberler
Featured
Nöbetçi eczaneler (28 Ağustos 2026)
Deniz içerisinde hareketsiz bulunan şahsın ölüm nedeni açıklandı
UBP LTB Başkan adayı Aktunç “Lefkoşa’da yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız”
Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunda seyir halindeki kamyonet araç tamamen yandı
Ulukışla İlkokulu’na beş yeni derslik inşa edildi
Yürüyüş yaptığı sırada rahatsızlanarak hayatını kaybeden şahsın ölümüne ilişkin yeni gelişme
Gazimağusa Belediyesi, 4. Etap Kanalizasyon Hatları Yapım İşleri için sözleşme imzaladı
Yenierenköy'de korkutan kaza: Sürücü yoğun bakıma kaldırıldı
Tıp-İş “Kadrolar, Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından doldurulmalı”


