Gaye Soyutok'un cesedine ulaşıldı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Arkadaşlarıyla birlikte bulunduğu araçla geçtiğimiz çarşamba akşamı Girne Ciklos bölgesinde sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 18 yaşındaki Gaye Soyutok'un cesedine uzun süren aramalar sonucunda bu akşam saatlerinde ulaşıldı.
Ciklos ve Doğanköy göleti çevresinde 3 gündür süren aramalar sonucunda kayıp sahsa ait ceset 19.00 sıralarında bulundu.
Ceset, arama çalışmalarının sürdürüldüğü ve dozer ile yapılan çalışmalarda, göletin 150 metre üzerinde, yerden 1,5 mtre derinlikte bulundu.
Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, kayıp sahsa ait ceset az önce göletin yaklaşık 150 metre yukarısında bulundu.
Ciklos yakınlarında çarşamba akşamı bir araçta seyrederken sel sularına kapılarak uçuruma yuvarlanan 4 kişiden Tolga Bekçi, Ahmet Kılıç ve Günay Kandaz'a perşembe günü ulaşılmıştı.
Benzer haberler
Featured
Yunanistan'da Batı Nil virüsü vakalarının 2018'deki rekoru aşabileceği tahmin ediliyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Ağustos 2026)
Nepal'de meydana gelen selde can kaybı 95'e yükseldi, çok sayıda kişi kayıp
Reynar "Güvenlik krizini normalleştiren anlayış değişmeden sorunlar çözülmez"
Meta, "çocuklara zarar verdiği" iddialarıyla açılan davada uzlaştı
Borsa günü yüzde 0,95 değer kazanarak tamamladı
Krah "Çözümü engelleyen taraf için birtakım sonuçlar olması gerekir"
Balkonda unutulan çakmak yangına neden oldu
Özbilgehan “Olaylar yaşandıktan sonra açıklama yapmak politika değildir”


