GAÜ “2021 Tiyatro Günleri” ertelendi

Voice Kıbrıs Haber
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), bugün başlaması ve 17 Temmuz’a kadar sürmesi planlanan “2021 Tiyatro Günleri”nin teknik nedenlerden dolayı ileriki bir tarihe ertelendiğini açıkladı.
GAÜ Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre, 1-17 Temmuz tarihleri arasında, GAÜ “Spectrum” sahnesinde gerçekleştirilmesi planlanan GAÜ Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk Bölümü’nün hazırlamış olduğu beş farklı prömiyerlik tiyatro gösterisi teknik nedenlerden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
“Ölüm Öpücüğü”, “Mükemmel Partner”, “Uçlar”, “Sophie ve Ben”, “Mezara Değil Yatağa Kadar” adlı tiyatro oyunlarından oluşan “2021 Tiyatro Günleri”nin geçekleşeceği tarihin GAÜ resmi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacağı belirtildi.
TAK
Benzer haberler
Featured
Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi
Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın”
Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil”
Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor?
Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı
İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz”
Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı
Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip”


