GAÜ “2021 Tiyatro Günleri” ertelendi

Voice Kıbrıs Haber
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), bugün başlaması ve 17 Temmuz’a kadar sürmesi planlanan “2021 Tiyatro Günleri”nin teknik nedenlerden dolayı ileriki bir tarihe ertelendiğini açıkladı.
GAÜ Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre, 1-17 Temmuz tarihleri arasında, GAÜ “Spectrum” sahnesinde gerçekleştirilmesi planlanan GAÜ Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk Bölümü’nün hazırlamış olduğu beş farklı prömiyerlik tiyatro gösterisi teknik nedenlerden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
“Ölüm Öpücüğü”, “Mükemmel Partner”, “Uçlar”, “Sophie ve Ben”, “Mezara Değil Yatağa Kadar” adlı tiyatro oyunlarından oluşan “2021 Tiyatro Günleri”nin geçekleşeceği tarihin GAÜ resmi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacağı belirtildi.
TAK
Benzer haberler
Featured
Kimlik tespiti tamamlanan 15 şehit, pazartesi günü defnedilecek
2027’ye kadar El Nino etkisi: Milyonlarca kişi risk altında
OpenAI yeni yapay zeka modeli Astra'yı kullanıma sunuyor: Kritik siber güvenlik uyarısı yapıldı
Küresel piyasalar, ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine odaklandı
Arama çalışmaları altıncı gününde
Altın fiyatları yüksekte kalmaya devam ediyor
Girne’de alabora olan gemiden kurtulan gençler korku dolu anları anlattı
Döviz kurlarında son durum (4 Eylül 2026)
Yılmaz "Yapılan yoğun çalışmaların neticesinde başka naaşlara da ulaşılacak"


