Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Gül "Kıbrıs’ın geleceğini Brüksel’in kararları değil, Kıbrıs Türkünün özgür ve meşru iradesi belirleyecektir" Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak Brent petrol 90 dolar sınırını devirdi KTOEÖS "Bakanlık yeni öğretim yılını yine kaosla başlatacak" Türkiye Kıbrıs adasına çekilecek doğalgaz hattı için Akdeniz'de Navtex duyurdu Nöbetçi eczaneler (22 Temmuz 2026) KTSO, “Nakit Akışı ve Bütçe Yönetimi Semineri” düzenledi Hasipoğlu “Aşırı sıcaklarda çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimizdir” Öztürkler “Kıbrıs Türk halkı egemenliğine, özgürlüğüne ve bağımsızlığına güçlü şekilde sahip çıkan bir halk" Açık alanda çalışmak yasaklandı! Bill Gates Vakfı yetkililerinin 30 kez Epstein'le görüştüğü ortaya çıktı Güney'de turuncu alarm ilan edilmesinin ardından AİK’in iki üretim ünitesi devre dışı kaldı “Binaların Yangından Korunmasına Dair Usul Ve Esaslar Tüzüğü” eğitimleri devam ediyor Mamdani "Netanyahu New York'a gelirse tutuklama emrini yerine getirin" Ataoğlu “Denko Binası için birkaç hafta içinde ihaleye çıkılması hedefleniyor” Mehmetçik Üzüm Festivali, 4 Ağustos’ta başlıyor Arıklı “Seçim ittifaklarının önü açılmalı” Esenköy Halk Plajı’nda sahil temizlik etkinliği yapıldı Güney Kıbrıs’taki akaryakıt istasyonu sahipleri eylem yaptı Ekinci "Çözümsüzlük çöküştür, bu ülkenin iyi bir geleceğe ihtiyacı var" Gül "Kıbrıs’ın geleceğini Brüksel’in kararları değil, Kıbrıs Türkünün özgür ve meşru iradesi belirleyecektir" Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak Brent petrol 90 dolar sınırını devirdi KTOEÖS "Bakanlık yeni öğretim yılını yine kaosla başlatacak" Türkiye Kıbrıs adasına çekilecek doğalgaz hattı için Akdeniz'de Navtex duyurdu Nöbetçi eczaneler (22 Temmuz 2026) KTSO, “Nakit Akışı ve Bütçe Yönetimi Semineri” düzenledi Hasipoğlu “Aşırı sıcaklarda çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimizdir” Öztürkler “Kıbrıs Türk halkı egemenliğine, özgürlüğüne ve bağımsızlığına güçlü şekilde sahip çıkan bir halk" Açık alanda çalışmak yasaklandı! Bill Gates Vakfı yetkililerinin 30 kez Epstein'le görüştüğü ortaya çıktı Güney'de turuncu alarm ilan edilmesinin ardından AİK’in iki üretim ünitesi devre dışı kaldı “Binaların Yangından Korunmasına Dair Usul Ve Esaslar Tüzüğü” eğitimleri devam ediyor Mamdani "Netanyahu New York'a gelirse tutuklama emrini yerine getirin" Ataoğlu “Denko Binası için birkaç hafta içinde ihaleye çıkılması hedefleniyor” Mehmetçik Üzüm Festivali, 4 Ağustos’ta başlıyor Arıklı “Seçim ittifaklarının önü açılmalı” Esenköy Halk Plajı’nda sahil temizlik etkinliği yapıldı Güney Kıbrıs’taki akaryakıt istasyonu sahipleri eylem yaptı Ekinci "Çözümsüzlük çöküştür, bu ülkenin iyi bir geleceğe ihtiyacı var"
Dolar
Euro
Sterlin

Galatasaray'ın dosyasına yeni inceleme

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Galatasaray'ın dosyasına yeni inceleme

UEFA, Galatasaray ile Finansal Fair Play Kurulu arasında yapılan anlaşmanın yeniden incelenmesine karar verdi.

UEFA, Galatasaray ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının yeniden incelenmesine karar verdi. Buna göre anlaşmayı Finansal Kontrol Kurulu Araştırma Komisyonu araştıracak. Bu süreçte, Galatasaray'ın halihazırdaki anlaşma maddeleri geçerliliğini koruyacak. UEFA ile Galatasaray arasında Haziran ayında yapılan anlaşmada harcama ve futbolcu sayısı kısıtlaması bulunuyor. Anlaşma, bu sezon dahil önümüzdeki 4 sezonu kapsıyor.

Benzer haberler

Spor
1 Ağustos Mukavemet Yol Koşusu’nun saati değişti 2026-07-21 21:41:49 Rekor katılım, 91 klasik otomobil piste çıkıyor 2026-07-21 21:27:34 ARUCAD Erkek Masa Tenisi takımı Avrupa Üniversiteler Oyunları'nda 13'üncü oldu 2026-07-21 14:53:27 2026 FIFA Dünya Kupası şampiyonu İspanya 2026-07-20 13:11:33 Gazze'de İspanya şampiyonluğu coşkusu 2026-07-20 08:46:40 Cemsa’da Karting yarışı nefesleri kesti 2026-07-19 19:30:44 LTB Maratonu için hazırlıklar başladı 2026-07-19 12:37:20 Dünya Kupası finalinde gözler Messi ve Yamal'ın üzerinde 2026-07-18 20:53:50 ARUCAD Erkek Masa Tenisi Takımı Avrupa Üniversiteler Oyunları’na galibiyetle başladı 2026-07-18 17:08:56