Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) Dünya kritik eşiği aşmak üzere Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı” KIB-TEK borçlarına yapılandırma ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun" Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor Hafter "Türkiye ile ilişkilerimizin geliştirilmesi, bölge ve Akdeniz ülkeleriyle işbirliğine yönelik daha geniş bir vizyonun parçasıdır" KTOEÖS yarın Girne merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak CTP, sağlık alanında dönüşümü sağlayacak politikalarını paylaştı Nöbetçi eczaneler (21 Ekim 2026) BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) Dünya kritik eşiği aşmak üzere Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı DAÜ ile Ramadan Cemil İşletmeleri arasında iş birliği protokolü Fransa'da hafta sonu yapılacak olan gösteriler yasaklandı Akçın “Üstel, ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılacağı sözünü vermişti, ödemeler hala yapılmadı” KIB-TEK borçlarına yapılandırma ABD'nin 1 trilyon doları aşan faiz faturası bütçeyi zorluyor Erdoğan "Libya’nın deniz yetki muhtırasını onaylaması hayırlı olsun" Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: İki gün sabah saatleri sis bekleniyor Hafter "Türkiye ile ilişkilerimizin geliştirilmesi, bölge ve Akdeniz ülkeleriyle işbirliğine yönelik daha geniş bir vizyonun parçasıdır" KTOEÖS yarın Girne merkez ve çevre okullarında öğleden sonra grevde olacak CTP, sağlık alanında dönüşümü sağlayacak politikalarını paylaştı Nöbetçi eczaneler (21 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Galatasaray yeni sağ bekini açıkladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Galatasaray yeni sağ bekini açıkladı
Reklam

Galatasaray, Danimarka temsilcisi Kopenhag’da forma giyen Elias Jelert’in transferi için takımıyla her konuda anlaştı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag forması giyen 21 yaşındaki sağ bek Elias Jelert ile her konuda anlaştı.

Kopenhag kulübünden yapılan açıklamada, Elias Jelert'in transferi için Galatasaray’dan yeni bir teklif alındığını ve bu teklifin de kabul edildiği belirtildi.

4 YILLIK ANLAŞMA

9 milyon Euro artı bonuslarla birlikte 4 yıllık anlaşma sağlandığı öne sürülen Elias Jelert’in İstanbul’a gelip resmi imzayı atması bekleniyor.

Benzer haberler

Featured
BBC tasarruf için 2 kanal ve 1 radyoyu kapatıp bazı çalışanları işten çıkaracağını duyurdu 21 Eki 2026 22:05 Whakaari Yanardağı'nın alarm seviyesi yükseltildi 21 Eki 2026 22:00 İngiltere'de hükümetin hataları nedeniyle COVID-19'un bakım evlerinde hızla yayıldığı rapor edildi 21 Eki 2026 21:53 Döviz piyasalarında günün son rakamları (21 Ekim 2026) 21 Eki 2026 21:43 Dünya kritik eşiği aşmak üzere 21 Eki 2026 21:38 Ultra işlenmiş gıdalar beyin damarlarına sessizce zarar veriyor 21 Eki 2026 21:33 Brezilya'dan Meta'ya 24 saat süre 21 Eki 2026 21:26 Borsa günü yüzde 1,87 değer kaybederek tamamladı 21 Eki 2026 20:17 Paris ve Lyon'da kısmi sokağa çıkma yasağı 1 gün uzatıldı 21 Eki 2026 19:59