Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Ermenistan seçimlerini Paşinyan'ın partisi kazandı Holguin tarafları 5+1 toplantıya hazırlıyor Larnaca'nın Ora köyünde CY-Alert uyarı sistemi kullanılarak yangın tatbikatı yapıldı “Bir Yaz Gecesi Rüyası” yarın Girne’de sahnelenecek Borsa haftaya 0,76 azalışla başladı Limasol’da 100 kilometrelik su şebekesi yenileniyor Girne'de “2. Engelsiz Olta ile Balık Avlama Şenliği” düzenlenecek Yunanistan Savunma Bakanı Dendias, Güney Kıbrıs’ta Özersay “WhatsApp hesabımızı kapatarak sesimizi kesmeye çalışıyorlar” Filipinler'deki depremin bilançosu ağır: En az 4 ölü, 200'den fazla yaralı var Brent petrol fiyatları ne kadar oldu? ALPET çekilişinde finale kalan 20 asil ve 5 yedek talihli belli oldu “Sanatla Umut Oluyoruz” sergisi Saçaklı Ev'de açılıyor Holguin adadaki temaslarına başladı Sunucunun sorusuna kızan Trump, NBC röportajını yarıda bıraktı “Kendi Masalımı Çiziyorum” yarışmasının ödül töreni ve sergisi yapıldı İsrail, Gazze'ye açtığı sınır kapılarını tamamen kapattı Şam’da uçuşlar geçici olarak durduruldu Prada, Ay'a gidiyor: NASA astronotları için yeni kıyafet tanıtıldı Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir" Ermenistan seçimlerini Paşinyan'ın partisi kazandı Holguin tarafları 5+1 toplantıya hazırlıyor Larnaca'nın Ora köyünde CY-Alert uyarı sistemi kullanılarak yangın tatbikatı yapıldı “Bir Yaz Gecesi Rüyası” yarın Girne’de sahnelenecek Borsa haftaya 0,76 azalışla başladı Limasol’da 100 kilometrelik su şebekesi yenileniyor Girne'de “2. Engelsiz Olta ile Balık Avlama Şenliği” düzenlenecek Yunanistan Savunma Bakanı Dendias, Güney Kıbrıs’ta Özersay “WhatsApp hesabımızı kapatarak sesimizi kesmeye çalışıyorlar” Filipinler'deki depremin bilançosu ağır: En az 4 ölü, 200'den fazla yaralı var Brent petrol fiyatları ne kadar oldu? ALPET çekilişinde finale kalan 20 asil ve 5 yedek talihli belli oldu “Sanatla Umut Oluyoruz” sergisi Saçaklı Ev'de açılıyor Holguin adadaki temaslarına başladı Sunucunun sorusuna kızan Trump, NBC röportajını yarıda bıraktı “Kendi Masalımı Çiziyorum” yarışmasının ödül töreni ve sergisi yapıldı İsrail, Gazze'ye açtığı sınır kapılarını tamamen kapattı Şam’da uçuşlar geçici olarak durduruldu Prada, Ay'a gidiyor: NASA astronotları için yeni kıyafet tanıtıldı Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi "Kazanan Fenerbahçe'dir"
Dolar
Euro
Sterlin

Fransız mallarına boykot çağrısı...

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Fransız mallarına boykot çağrısı...

İnsan Hakları Derneği Başkanı Hasan Yılmaz Işık, “insan hakları şampiyonluğu yapan ABD ve Fransa gibi AB üyesi ülkelerin doğrudan tüm olanakları ile teröristlere ve terörizme tüm dünyanın gözleri önünde destek vererek insanlık suçu işlediğini” vurguladı. Işık yaptığı yazılı açıklamada, derneğin, Irak’ta Saddam ve Suriye’de Esad rejimlerine kimyasal silah vermek ve 1988 yılında Halepçe’de, bugün ise Suriye’de masum sivil insanların topluca katledilmesinden sorumlu gördüğü Fransa’nın teröristlere ve terörizme resmen destek vermesini kınadığını açıkladı. İnsan hakları örgütlerinin buna tepki göstermeleri için çağrı yapan Işık, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u, insanın en temel hakkı olan yaşam ve düşünce ile ifade özgürlüğünü yok etmeyi amaçlayan terör örgütlerine destek veren açıklamalar yapmakla itham ederek protesto etti. Türkiye halkına dayanışma çağrısı yapan Işık, “Derneğimiz Fransız ürünlerine başlatılan süresiz boykota destek vermeleri için KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti’nde tüketiciler, tüm sendikalar ve sivil toplum örgütlerine çağrı yapmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Benzer haberler

Kıbrıs
Holguin tarafları 5+1 toplantıya hazırlıyor 2026-06-08 12:44:00 Larnaca'nın Ora köyünde CY-Alert uyarı sistemi kullanılarak yangın tatbikatı yapıldı 2026-06-08 12:42:00 Limasol’da 100 kilometrelik su şebekesi yenileniyor 2026-06-08 11:56:00 Girne'de “2. Engelsiz Olta ile Balık Avlama Şenliği” düzenlenecek 2026-06-08 11:53:00 Yunanistan Savunma Bakanı Dendias, Güney Kıbrıs’ta 2026-06-08 11:51:00 Özersay “WhatsApp hesabımızı kapatarak sesimizi kesmeye çalışıyorlar” 2026-06-08 11:22:00 ALPET çekilişinde finale kalan 20 asil ve 5 yedek talihli belli oldu 2026-06-08 10:37:00 Holguin adadaki temaslarına başladı 2026-06-08 10:03:00 En son hava durumu tahminleri (8 Haziran 2026) 2026-06-08 08:03:00