Fransa'da küçük uçak düştü...
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Fransa'nın Saint-Chamond kentinde turistik amaçlı kullanılan küçük bir uçak otoyola düştü ve uçakta bulunan biri pilot 2 kişi öldü.
Fransa'nın Saint-Chamond kentinde turistik amaçlı kullanılan küçük bir uçağın otoyola düştüğü ve uçakta bulunan biri pilot 2 kişinin öldüğü bildirildi.
Kamu yayıncısı France Bleu'de yer alan haberde, ülkenin Loire bölgesinde turistik amaçlı kullanılan bir uçağın öğle saatlerinde düştüğü belirtildi.
Haberde, çift motorlu uçağın kalkıştan kısa süre sonra bilinmeyen bir nedenle A47 otoyoluna çakıldığı ve uçakta bulunan biri pilot 2 kişinin öldüğü kaydedildi.
Haberde ayrıca kaza nedeniyle otoyolun tek yönlü olarak trafiğe kapatıldığı, bu durumdan Paskalya tatili dolayısıyla yollarda olan binlerce kişinin etkilendiği bilgisi paylaşıldı.
Benzer haberler
Dünya
Almanya'nın BM Güvenlik Konseyi geçici üyeliğine seçilememesi tartışma konusu oldu
ABD'de 60 yıl sonra ilk kez et yiyen parazit görüldü
Almanya'da 39 bin euroluk ada satışa çıktı
İran'la savaşın sona ermesini öngören "savaş yetkileri" tasarısı kabul edildi
NASA, Mars uzay aracı MAVEN’ın misyonunun sona erdiğini duyurdu
Almanya tarihte ilk kez BM Güvenlik Konseyi’ne seçilemedi
İran savaşı Japonya'da plastik poşet krizi başlattı
İngiltere'de askeri helikopter düştü: Üç asker hayatını kaybetti
ABD Temsilciler Meclisi, Trump'a bir tepki olarak İran savaşını durdurma kararı aldı


