FODER'den “Kıbrıs Fotoğraf Günleri” etkinliği

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) kuruluşunun 25. yılı kapsamında “Kıbrıs Fotoğraf Günleri” adıyla etkinlik düzenliyor.
FODER tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik Merit Royal Diamond Otel ev sahipliğinde, 31 Ekim- 2 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Etkinlikte, Türkiye’nin fotoğraf sanatçılarından Burak Şenbak, Deniz Çeliker, Derya Yazar Ataser, Hamit Yalçın, Maruf Şinik ve Okan Yılmaz’ın eğitim ve atölye çalışmalarının da yer alacağı belirtildi.
Etkinliğe, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) yöneticilerinin katılacağının da kaydedildiği açıklamada, TFSF tarafından adaya getirilecek uluslararası bir serginin de etkinlik kapsamında yer alacağı vurgulandı.
Etkinlikte, FODER üyeleri yanı sıra, KIFSAD, FODOS, GİFDER ve DİFSAD gibi yerel fotoğraf derneklerinden fotoğrafçıların sunumlarının da yapılacağı belirtilerek, “Bu sayede hem Türkiye’den hem de Kuzey Kıbrıs’tan fotoğraf sanatçıları aynı çatı altında buluşarak bilgi ve deneyimlerini paylaşma fırsatı bulacak.” ifadesi kullanıldı.
Detaylı programın ileriki günlerde açıklanacağı duyurulan açıklamada, etkinliğin fotoğraf sanatına gönül veren tüm katılımcılara açık olduğu kaydedildi.
Benzer haberler
Featured
Posta Dairesi ile Muhtarlar Birliği arasında iş birliği protokolü imzalandı
Gönyeli'de iş kazası
Tuğcu “Taleplerimiz yerine getirilene kadar tüm bölgelerde ve Teknecik'te eylemlerimiz sürecek”
17 yaşındaki genç yürüdüğü sırada rahatsızlandı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı!
Bir naaşa daha ulaşıldı... Kayıp sayısı 5'e düştü
Gazimağusa’da 77,2 kilometrelik yağmur suyu ve kanalizasyon hattı temizlenecek
Kıbrıs Rum Milli Muhafız Ordusu’na 500’ü aşkın sözleşmeli asker alınacak
YKP’den 338 kişiye yurttaşlık verilmesine tepki: “İstisnai yurttaşlık sayısı 682’ye ulaştı”
Güney Kıbrıs’ın Schengen için formül arayışında Beyarmudu ve Akyar gündemde



