Fazıl Say “İlk Şarkılar ve Piyano Eserleri Konseri” ile sanatseverlerle buluşacak

Voice Kıbrıs Haber
Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, 20. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali açılışında “İlk Şarkılar ve Piyano Eserleri Konseri” ile Salamis Antik Tiyatro'da sanatseverlerle buluşacak. Konser; bu akşam 21.00’de başlayacak.
Fazıl Say'ın; Nazım Hikmet, Metin Altıok, Cemal Süreya, Ömer Hayyam, Can Yücel, Orhan Veli gibi önemli şairlerin şiirlerini besteleyerek oluşturduğu İlk Şarkılar'da, Say’ın piyanosuna solist Serenad Bağcan eşlik edecek. Say, bu konserde İlk Şarkılar'ın yanı sıra solo olarak kendi eserlerini de seslendirecek.
Biletler, Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Yenikent, İskele Deniz Plazalardan veya Online Bilet: biletfest.com’dan temin edilebilecek.
Bilet ücretleri şöyle: 300 TL (Antik Tiyatro basamaklar), 450 TL (VIP: Sahne önü sandalyeler), 350 TL (Konser akşamı girişten- basamaklar)
6 yaşından küçüklerin etkinlik mekanına alınmayacağı ve 6 yaş ve üzeri çocukların bilete tabi oldukları belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Erdoğan-Guterres telefonla görüşmesinde Kıbrıs’taki son gelişmeler de ele alındı
Leyen, İran'a yönelik yaptırımların kaldırılmayacağına işaret etti
Pembe Kanatlı için kan aranıyor!
Akpınar "Girne Anafartalar Lisesi’nde yaşanan olay yapısal bir eksikliğin acı sonucu"
İki Toplumlu Kıbrıs Kadın Koalisyonu’ndan liderlere barış süreci çağrısı
Denktaş “Kıbrıs Rum tarafında da mal tazmin komisyonu kurulmalı”
Yurttaşlık Değişiklik Yasa Tasarısı komitede onaylandı
ABD'de sanayi üretimi mayısta beklentilerin altında arttı
Siyasi Partiler Konseyi" yarın toplanıyor


