Eyfel Kulesi ziyarete kapatıldı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Fransa'daki greve Eyfel Kulesi çalışanlarının da katılıyor. Bu nedenle tarih kulenin de ziyarete kapatılacağı öğrenildi.
Fransa'da çok sayıda sektörde devam eden grevlere, ülkenin sembollerinden Eyfel Kulesi çalışanlarının da katılması nedeniyle tarihi mekanın ziyarete kapatıldığı bildirildi.
Eyfel Kulesinin işletmesinden sorumlu şirket, yaptığı yazılı açıklamada, kulenin ziyarete kapatıldığını belirtti.
Açıklamada, kulenin güvenliği ve işleyişinden sorumlu görevlilerin bir kısmının greve gitmesi nedeniyle bu kararın alındığı kaydedildi.
Çalışanların grevinin ne kadar süreceği hakkında bilgi paylaşılmayan açıklamada, kule çevresi ve bahçesinin ziyaret edilebileceği bildirildi.
Gustave Eiffel tarafından 1889 Dünya Fuarı (Expo) için inşa edilen 324 metre yüksekliğindeki kule, geçen yıl 6 milyondan fazla kişi tarafından ziyaret edildi.
Kule, dünyada ücret ödenerek ziyaret edilen tarihi yapılar arasında ilk sıralarda yer alıyor.
Fransa'da bir süredir demiryolu, havacılık, temizlik, enerji ve güvenlik sektörü çalışanlarının katıldığı grevler devam ediyor. Öte yandan, memurlar, emekliler ve öğrencilerin protesto gösterileri da sürüyor.
Benzer haberler
Dünya
Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu
İsrail ordusu balıkçı teknelerine ateş açtı, 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
ABD'de haziranın ilk günlerindeki aile içi cinayetler endişeye neden oldu
ABD'de festival alanına silahlı saldırı!
Filistin Esirler Medya Ofisi "Cezaevi'ndeki esirlerin acıları tıbbi ihmal nedeniyle ağırlaşıyor"
Ekvador'da yangın: Limandaki 35 tekne küle döndü
Putin, Zelenski'nin mektubuna yanıt verdi ''Görüşmenin şimdilik anlamı yok''
ABD'de doğumla vatandaşlık hakkı kritik eşikte: Diğer ülkelerde durum ne?
NASA'nın "sessiz" süpersonik jeti X-59 ses duvarını ilk kez aştı


