Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
HAKSEN, Cumhurbaşkanı Erhürman’ı ziyaret etti "Kamu Görevlileri Yasası bu haliyle onaylanmamalı" Pazar ve Pazartesi iç kesimlerde yer yer sağanak bekleniyor Res-Bir “Zincir marketlerin sıcak yemek satışı haksız rekabet yaratıyor” GençKültür kurucusu Selçuk Görsay "Hedefimiz Kıbrıs'ın genç kültür-sanat hafızasını oluşturmak" Nöbetçi eczaneler (3 Temmuz 2026) DSÖ "Depremlerin vurduğu Venezuela'da sağlık sistemi ciddi baskı altında" CTP Dış İlişkiler Sekreteri Toros, AB Kıbrıs Çözüm Destek Ofisi Genel Müdürü ile görüştü KTEZO 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı Haziran ayı enflasyon oranı açıklandı! Dinçyürek “Önemli sağlık yatırımlarını hayata geçirdik” ABD'de yeni ev robotu tanıtıldı: Çamaşır katlıyor, yatak topluyor Fransa'da hazirandaki sıcak hava dalgasında bir haftada 2 bini aşkın fazla ölüm kaydedildi Arıklı “Müzakereler başlasa bile Kıbrıslı Rumların uzlaşmaz tavrı nedeniyle bir yere varmayacak” Maviş “Statükodan daha iyisini hak ediyoruz” KTMMOB önceki genel başkanlarından Bektaş Göze son yolculuğuna uğurlandı Trump 7 Temmuz'da Ankara'ya gidecek ARUCAD ile Pen Research Institute iş birliği protokolü imzaladı Pakistan'da yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlandığı kazada 40 kişi öldü TÜİK haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Letimbiotis "Amacımız çoklu konferansın bu yaz toplanması" HAKSEN, Cumhurbaşkanı Erhürman’ı ziyaret etti "Kamu Görevlileri Yasası bu haliyle onaylanmamalı" Pazar ve Pazartesi iç kesimlerde yer yer sağanak bekleniyor Res-Bir “Zincir marketlerin sıcak yemek satışı haksız rekabet yaratıyor” GençKültür kurucusu Selçuk Görsay "Hedefimiz Kıbrıs'ın genç kültür-sanat hafızasını oluşturmak" Nöbetçi eczaneler (3 Temmuz 2026) DSÖ "Depremlerin vurduğu Venezuela'da sağlık sistemi ciddi baskı altında" CTP Dış İlişkiler Sekreteri Toros, AB Kıbrıs Çözüm Destek Ofisi Genel Müdürü ile görüştü KTEZO 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı Haziran ayı enflasyon oranı açıklandı! Dinçyürek “Önemli sağlık yatırımlarını hayata geçirdik” ABD'de yeni ev robotu tanıtıldı: Çamaşır katlıyor, yatak topluyor Fransa'da hazirandaki sıcak hava dalgasında bir haftada 2 bini aşkın fazla ölüm kaydedildi Arıklı “Müzakereler başlasa bile Kıbrıslı Rumların uzlaşmaz tavrı nedeniyle bir yere varmayacak” Maviş “Statükodan daha iyisini hak ediyoruz” KTMMOB önceki genel başkanlarından Bektaş Göze son yolculuğuna uğurlandı Trump 7 Temmuz'da Ankara'ya gidecek ARUCAD ile Pen Research Institute iş birliği protokolü imzaladı Pakistan'da yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlandığı kazada 40 kişi öldü TÜİK haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Letimbiotis "Amacımız çoklu konferansın bu yaz toplanması"
Dolar
Euro
Sterlin

Euro ve Sterlin ne kadar? (31 Ocak 2018)

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Dolar/TL, Fed faiz kararının açıklanacağı güne 3,77 seviyesinden başladı. Sterlin 5,34 ve Euro ise 4,68 rakamlarıyla göze çarpıyor.

Dün, ABD dolar endeksinde yaşanan yukarı yönlü hareketin etkisiyle 3,80'i test eden kur, öğle saatlerinde endekste yaşanan gerilemeye paralel olarak gevşedi ve günü 3,78'in hemen altında kapattı. Dolar 3,7730'dan işlem görüyor. Euro/TL ise 4,6860'da yer alıyor. Piyasalar bu akşamki Fed kararına odaklandı. Fed'in 2018'in ilk, Yellen Başkanlığı'ndaki son toplantısında faiz oranlarında değişiklik yapması beklenmiyor. Ancak kimi uzmanlar Fed'in söyleminde daha şahin bir ton olabileceği ve mart ayına ilişkin sinyal verebileceği belirtiliyor.  Yıl içinde 3 faiz artışına gitmesi beklenen bankanın, 2018'in ilk faiz artışını yeni başkan Jerome Powell ile 21 Mart'taki toplantıda yapacağı tahmin ediliyor. Fed, son olarak 13 Aralık 2017'de faizleri 25 baz puan yükseltmişti. Bu arada bugünkü FOMC'un ardından basın toplantısı düzenlenmeyecek.

Benzer haberler

Ekonomi
Haziran ayı enflasyon oranı açıklandı! 2026-07-03 15:30:00 TÜİK haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! 2026-07-03 12:53:00 Küresel piyasalarda istihdam iyimserliği ve teknoloji baskısı 2026-07-03 11:48:27 Brent petrolün varili 72,15 dolardan işlem görüyor 2026-07-03 09:55:56 Altın fiyatlarında %5 yükseliş 2026-07-03 08:43:31 Döviz kurlarında son durum (3 Temmuz 2026) 2026-07-03 08:15:55 Döviz piyasalarında günün son rakamları (2 Temmuz 2026) 2026-07-02 21:49:27 Borsa günü yüzde 0,73 değer kazanarak tamamladı 2026-07-02 20:36:17 ABD'de tarım dışı istihdam haziranda beklentilerin altında kaldı 2026-07-02 18:18:21