Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Bağımsızlı Yolu'nun Uluslararası Savaş Karşıtı Konferansı ortak deklarasyonu yayımlandı İspanya tarihinin en büyük orman yangınında New York büyüklüğünde alan küle döndü 64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu Meta'nın akıllı gözlükleri İngiltere'de yasaklanıyor Alagadi Fest 2026 bu akşam başlıyor KTTB “Korkunun değil güvenin egemen olduğu bir ülkede yaşamak hepimizin ortak hakkı” KTAMS Temmuz ayı açlık sınırını açıkladı Güney Kıbrıs'ta yıllık enflasyon temmuz ayında geriledi Lapta Gençlik Kampı'nda “Milli Bilinç Kampı” gerçekleştirilecek Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden fizyoterapistlere yatırım destek kredisi GSI projesinin imza töreninde Güney Kıbrıs'ın yer almaması yankı uyandırdı LTB'nin Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu Kıbrıslı Rum motosikletliler, Bostancı ve Astromerit kapılarını bugün “kısa süreliğine kapatacak” KTOEÖS “Okullarda PDR ve özel eğitim ihtiyaçları görmezden geliniyor” Pazar günü bazı yollar 3 saatliğine trafiğe kapatılacak! Güney Kıbrıs, İsrail ile babutsa konusunda iş birliği yapacak Ebola salgını büyüyor: Virüs mutasyona uğramış olabilir Güney Kıbrıs’ta kabine değişikliği sonrası yeni bakanlar göreve başladı Oğuz “Hedefimiz dijital devlet ve güçlü kurumlar” İkamet izinsiz 12 kişi daha tesit edildi! Bağımsızlı Yolu'nun Uluslararası Savaş Karşıtı Konferansı ortak deklarasyonu yayımlandı İspanya tarihinin en büyük orman yangınında New York büyüklüğünde alan küle döndü 64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu Meta'nın akıllı gözlükleri İngiltere'de yasaklanıyor Alagadi Fest 2026 bu akşam başlıyor KTTB “Korkunun değil güvenin egemen olduğu bir ülkede yaşamak hepimizin ortak hakkı” KTAMS Temmuz ayı açlık sınırını açıkladı Güney Kıbrıs'ta yıllık enflasyon temmuz ayında geriledi Lapta Gençlik Kampı'nda “Milli Bilinç Kampı” gerçekleştirilecek Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden fizyoterapistlere yatırım destek kredisi GSI projesinin imza töreninde Güney Kıbrıs'ın yer almaması yankı uyandırdı LTB'nin Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu Kıbrıslı Rum motosikletliler, Bostancı ve Astromerit kapılarını bugün “kısa süreliğine kapatacak” KTOEÖS “Okullarda PDR ve özel eğitim ihtiyaçları görmezden geliniyor” Pazar günü bazı yollar 3 saatliğine trafiğe kapatılacak! Güney Kıbrıs, İsrail ile babutsa konusunda iş birliği yapacak Ebola salgını büyüyor: Virüs mutasyona uğramış olabilir Güney Kıbrıs’ta kabine değişikliği sonrası yeni bakanlar göreve başladı Oğuz “Hedefimiz dijital devlet ve güçlü kurumlar” İkamet izinsiz 12 kişi daha tesit edildi!
Dolar
Euro
Sterlin

Eski kız arkadaşını yerlerde sürükledi!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Eski kız arkadaşını yerlerde sürükledi!

(Kamalı Haber)- Gönyeli’deki evinde başkalarıyla arkadaş olduğu gerekçesiyle eski kız arkadaşıdarp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Suriye uyruklu M.N. dün suçundan mahkemeye çıkarıldı. Gönyeli Polis Karakolunda görevli polis memuru Emre Koyun mahkemede olguları aktardı. Polis, zanlının 3 Haziran 2024 tarihinde Gönyeli’deki evinde başkalarıyla arkadaş olduğu gerekçesiyle eski kız arkadaşını darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının tokat attığı kız arkadaşını kollarından çekerek, yerlerde sürüklediğini ifade etti. Polis, şikayet üzerine aynı gün zanlı hakkında tutuklama emri alındığını belirtti. Polis, 3-4 kez zanlının evine gidildiğini ancak ikametgahında tespit edilmediğini açıkladı. Polis memuru, aranan şahıs olan zanlının 23 Haziran tarihinde teslim olduğunu açıkladı. Polis memuru, müştekinin doktor kontrolünden geçirildiğini, bir bulguya rastlanmadığını için darp raporu alınmadığını kaydetti. Zanlının ifadesinde darp suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, ülkede öğrenci statüsüyle bulunduğunu belirterek, teminat talep etti. Mahkemede konuşan zanlı ise eski kız arkadaşını başka erkeklerle gördüğünü söyledi. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 12 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 500 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.  

Benzer haberler

Featured
Bağımsızlı Yolu'nun Uluslararası Savaş Karşıtı Konferansı ortak deklarasyonu yayımlandı 7 Ağu 2026 15:07 İspanya tarihinin en büyük orman yangınında New York büyüklüğünde alan küle döndü 7 Ağu 2026 15:00 64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu 7 Ağu 2026 14:52 Meta'nın akıllı gözlükleri İngiltere'de yasaklanıyor 7 Ağu 2026 14:43 Alagadi Fest 2026 bu akşam başlıyor 7 Ağu 2026 14:35 KTTB “Korkunun değil güvenin egemen olduğu bir ülkede yaşamak hepimizin ortak hakkı” 7 Ağu 2026 14:30 KTAMS Temmuz ayı açlık sınırını açıkladı 7 Ağu 2026 14:02 Güney Kıbrıs'ta yıllık enflasyon temmuz ayında geriledi 7 Ağu 2026 13:55 Lapta Gençlik Kampı'nda “Milli Bilinç Kampı” gerçekleştirilecek 7 Ağu 2026 13:50