Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Vadili, Akdoğan ve civarlarındaki bazı yerlerde elektrik kesintisi olacak Çin'de Bavi Tayfunu alarmı: 1,72 milyon kişi tahliye edildi İngiltere'de okullarda sıcaklık alarmı: Sınıflarda eğitim durma noktasına geldi Bugün hava nasıl olacak? (12 Temmuz 2026) Cumhurbaşkanı Erhürman 11 Temmuz Basın Günü resepsiyona katıldı İran lideri Hamaney, babasının öldürülmesinin "intikamının" alınacağı sözünü verdi Apple’dan OpenAI’a dava: Ticari sırlarımızı çaldılar ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lar hakkında yeni belgeler yayımladı Gönyeli'de bazı sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak Kıbrıs Rum yönetimi Kıbrıs sorununda "Risk yaratacak bir sürece girmeyecek" Kıbrıs Rum Yönetimi, Türkiye-KKTC doğal gaz projesine itiraz hazırlığında Baf limanında ciddi mazot ve sıvı atık kirliliği yaşanıyor 2. İncirli Mağara Kültür ve Sanat Festivali başladı KTSYD Başkanı Özsoy ve yönetimine güven oyu… Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'nin enflasyon verilerinde Avrupa ve İngiltere sahillerinde et yiyen ölümcül bakteri alarmı Tatar “Kıbrıs’ta çözüm olacaksa ancak iki devletli çözümle mümkün olabilir” Kadın girişimci, Türkiye'nin desteği ile Karpaz'a lavanta bahçesi kurdu Hristodulidis hükümeti ile Rum meclisi arasında Rauna krizi Stefanu "Yeni bir enerji krizi kapıda" Vadili, Akdoğan ve civarlarındaki bazı yerlerde elektrik kesintisi olacak Çin'de Bavi Tayfunu alarmı: 1,72 milyon kişi tahliye edildi İngiltere'de okullarda sıcaklık alarmı: Sınıflarda eğitim durma noktasına geldi Bugün hava nasıl olacak? (12 Temmuz 2026) Cumhurbaşkanı Erhürman 11 Temmuz Basın Günü resepsiyona katıldı İran lideri Hamaney, babasının öldürülmesinin "intikamının" alınacağı sözünü verdi Apple’dan OpenAI’a dava: Ticari sırlarımızı çaldılar ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lar hakkında yeni belgeler yayımladı Gönyeli'de bazı sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak Kıbrıs Rum yönetimi Kıbrıs sorununda "Risk yaratacak bir sürece girmeyecek" Kıbrıs Rum Yönetimi, Türkiye-KKTC doğal gaz projesine itiraz hazırlığında Baf limanında ciddi mazot ve sıvı atık kirliliği yaşanıyor 2. İncirli Mağara Kültür ve Sanat Festivali başladı KTSYD Başkanı Özsoy ve yönetimine güven oyu… Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'nin enflasyon verilerinde Avrupa ve İngiltere sahillerinde et yiyen ölümcül bakteri alarmı Tatar “Kıbrıs’ta çözüm olacaksa ancak iki devletli çözümle mümkün olabilir” Kadın girişimci, Türkiye'nin desteği ile Karpaz'a lavanta bahçesi kurdu Hristodulidis hükümeti ile Rum meclisi arasında Rauna krizi Stefanu "Yeni bir enerji krizi kapıda"
Dolar
Euro
Sterlin

Eski Baf Belediye Başkanı'na 2 yıl daha

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Eski Baf Belediye Başkanı'na 2 yıl daha

2015 Yılında, 6 yıl hapis cezasına çaptırılan Baf eski Belediye Başkanı Savvas Vergas'a bir şok daha.

Kıbrıs Rum Savcılığı, eski Baf Belediye Başkanı Savvas Vergas'ı depolama sahası ( chyta) sıkandalına karıştığı için 2 yıl daha hapis cezasına çarptırdı. Vergas 2015 yılında Baf Kanalizasyon sistemiyle ilgili rüşvet ve yolsuzluk suçlarından dolayı suçlu bulunmuş ve 6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.  

Benzer haberler

Featured
Vadili, Akdoğan ve civarlarındaki bazı yerlerde elektrik kesintisi olacak 2026-07-12 10:13:57 Çin'de Bavi Tayfunu alarmı: 1,72 milyon kişi tahliye edildi 2026-07-12 10:00:37 İngiltere'de okullarda sıcaklık alarmı: Sınıflarda eğitim durma noktasına geldi 2026-07-12 09:41:15 Bugün hava nasıl olacak? (12 Temmuz 2026) 2026-07-12 08:33:00 Cumhurbaşkanı Erhürman 11 Temmuz Basın Günü resepsiyona katıldı 2026-07-11 21:55:57 İran lideri Hamaney, babasının öldürülmesinin "intikamının" alınacağı sözünü verdi 2026-07-11 21:48:48 Apple’dan OpenAI’a dava: Ticari sırlarımızı çaldılar 2026-07-11 21:25:54 ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lar hakkında yeni belgeler yayımladı 2026-07-11 21:14:46 Gönyeli'de bazı sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak 2026-07-11 20:51:25