Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim" Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu 10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin Tayland Prensesi son yolculuğuna uğurlandı Minik öğrenciler öğrenim yılının son konserini verdi ABD’ye ait savaş uçağı Washington'da düştü İran'dan anlaşma açıklaması "Nükleer faaliyetler genişlemeyecek, yaptırım uygulanmayacak" YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu KKTC polisi geçit vermedi: Beş ilçede asayiş ve trafik denetimi yapıldı! Palmas “SOFA anlaşması Fransa’ya açık çek değil” Aşırı ısınan balya makinesi yangına neden oldu: 10 dönüm arazi yandı! BM ve AB Kıbrıs sorununda yeni bir inisiyatif için üst düzeyde iş birliği yapıyor Hızını alamayan alkollü sürücü oto galeriye girdi! İncirli “Hayat pahalılığıyla mücadele ülkenin önündeki en önemli başlıklardan biri olacak” Geçitköy-Dörtyol ana yolunda korkutan kaza! DP, 2050 hedefleri kapsamında Küresel Temsil Ağı oluşturma çalışmalarını başlattı Türkiye'de üç ili sağanak ve dolu vurdu: Hasarın bilançosu ağır! Washington'daki sahne sanatları merkezinin isminden "Trump" ifadesi çıkarıldı Kuzey Kore "Nükleer silahlardan arınma, geri döndürülemez şekilde sonuçlanmış bir mesele" Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim" Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu 10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin Tayland Prensesi son yolculuğuna uğurlandı Minik öğrenciler öğrenim yılının son konserini verdi ABD’ye ait savaş uçağı Washington'da düştü İran'dan anlaşma açıklaması "Nükleer faaliyetler genişlemeyecek, yaptırım uygulanmayacak" YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu KKTC polisi geçit vermedi: Beş ilçede asayiş ve trafik denetimi yapıldı! Palmas “SOFA anlaşması Fransa’ya açık çek değil” Aşırı ısınan balya makinesi yangına neden oldu: 10 dönüm arazi yandı! BM ve AB Kıbrıs sorununda yeni bir inisiyatif için üst düzeyde iş birliği yapıyor Hızını alamayan alkollü sürücü oto galeriye girdi! İncirli “Hayat pahalılığıyla mücadele ülkenin önündeki en önemli başlıklardan biri olacak” Geçitköy-Dörtyol ana yolunda korkutan kaza! DP, 2050 hedefleri kapsamında Küresel Temsil Ağı oluşturma çalışmalarını başlattı Türkiye'de üç ili sağanak ve dolu vurdu: Hasarın bilançosu ağır! Washington'daki sahne sanatları merkezinin isminden "Trump" ifadesi çıkarıldı Kuzey Kore "Nükleer silahlardan arınma, geri döndürülemez şekilde sonuçlanmış bir mesele"
Dolar
Euro
Sterlin

Erhürman’dan ‘Hellim’ uyarısı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Erhürman’dan ‘Hellim’ uyarısı
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Kendi ayaklarımız üzerinde durmanın yolunun üretime ve hellim gibi değerlerimize sahip çıkmaktan geçtiğini anlamak ve bunun için el birliğiyle hareket etmek zorundayız” dedi. Tufan Erhürman’ın #sahipçıkalım hashtagi ile yaptığı paylaşım şöyle: “Biz doğru dürüst bir üretim, standart ve pazarlama stratejisi geliştirip uygulayamıyoruz, AB Kıbrıs Rum tarafının girişimleriyle hiçbir makul gerekçe göstermeksizin balda ve balıkta yaptığı uygulamayı hellimde yapamayacağını söyleyerek Yeşil Hat Tüzüğü üzerinden ihracat konusunda sıkıntı yaratmaya devam ediyor, bu arada Türkiye’de ve başka ülkelerde “hellim” adıyla değil ama başka adlarla üretim hızlanıyor… Kendi ayaklarımız üzerinde durmanın yolunun üretime ve hellim gibi değerlerimize sahip çıkmaktan geçtiğini anlamak ve bunun için el birliğiyle hareket etmek zorundayız… #sahipçıkalım” (BRT)

Benzer haberler

Featured
Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim" 2026-06-14 21:10:00 Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu 2026-06-14 20:58:00 10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin 2026-06-14 19:59:00 Tayland Prensesi son yolculuğuna uğurlandı 2026-06-14 19:54:00 Minik öğrenciler öğrenim yılının son konserini verdi 2026-06-14 19:23:00 ABD’ye ait savaş uçağı Washington'da düştü 2026-06-14 19:10:00 İran'dan anlaşma açıklaması "Nükleer faaliyetler genişlemeyecek, yaptırım uygulanmayacak" 2026-06-14 18:00:00 YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu 2026-06-14 17:53:00 KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu 2026-06-14 17:41:00