Erhürman “Sabrımı ve soğukkanlılığımı sınamaya çalışan çok oldu bugüne kadar, sonuç alınamadı"

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Kıbrıslı Rum Lider Nikos Hristodulidis’in sorduğu sorulara değinerek, “Suçlama oyunlarına girmedim. Girmem...” ifadelerini kullandı.
Erhürman, “Sabrımı ve soğukkanlılığımı sınamaya çalışan çok oldu bugüne kadar. Sonuç alınamadı.. Ben sırtımı halkımın çözüm iradesine yaslayarak, sabırla, soğukkanlılıkla, ciddiyetle ve kararlılıkla yoluma devam ediyorum.” Dedi.
Erhürman’ın açıklaması şöyle:
“Sn. Hristodulidis bana sorular sormuş ve bunları kamuoyu önünde yanıtlamamı istemiş. Masaya her ne koyduysam, kamuoyu bunları biliyor. Kaldı ki 24 Şubat'ta Sn. Hristodulidis ile bir görüşmemiz olacak. Orada kendisinin bana soruları olacağı gibi, benim de ona sorularım olacak. Ben sorularını her zamanki gibi yanıtlayacağım. Umarım ve dilerim ki o da benim sorularımı yanıtlayacaktır. Sabrımı ve soğukkanlılığımı sınamaya çalışan çok oldu bugüne kadar. Sonuç alınamadı. Ben sırtımı halkımın çözüm iradesine yaslayarak, sabırla, soğukkanlılıkla, ciddiyetle ve kararlılıkla yoluma devam ediyorum. Suçlama oyunlarına girmedim. Girmem...”
Benzer haberler
Featured
KKTC Futbol Milli Takımı Conifa Euro 2026’da şampiyon oldu
Putin, Zelenski'nin mektubuna yanıt verdi ''Görüşmenin şimdilik anlamı yok''
Kolejlere Giriş Sınavları KGS-2 sınav sonuçları açıklandı!
ABD'de doğumla vatandaşlık hakkı kritik eşikte: Diğer ülkelerde durum ne?
Türkiye'de birçok ili sel vurdu: Dereler taştı, araçlar suya kapıldı
NASA'nın "sessiz" süpersonik jeti X-59 ses duvarını ilk kez aştı
FIFA'dan bilet iptali: Sistemi atlatıp bedavaya almışlardı
Rusya'da çocuk işçi tartışması
Cumhurbaşkanı Erhürman "Kolej sınavında arzu ettiği sonuca ulaşan çocuklarımızı kutlarım"


