Erhürman oyunu kullandı

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, oyunu Gönyeli İlkokulu'nda 70 numaralı sandıkta kullandı.
Erhürman'a eşi Nilden Bektaş Erhürman, Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli ve partililer eşlik etti.
Oyunu kullanmasının ardından basına konuşan Erhürman, halkın sandıklara giderek iradesini ortaya koyacağına olan inancını dile getirdi.
Çok zor koşullarda bir seçim süreci ve seçim günü yaşandığını söyleyen Erhürman, insanların buna rağmen önlemlerini alarak sandıklara gittiğini kaydetti. "Bugünkü seçim, hem bugün için, hem geleceğimiz için yaptığımız bir seçim" diyen Erhürman, seçimden sonra Kıbrıs Türk halkını aydınlık günlerin beklediğine inandığını söyledi.
Seçimlerin bir demokrasi meselesi olduğunu belirten Erhürman, "Kıbrıs Türk halkı on yıllardır demokrasi kültürünü buralarda yerleştirmiş ve seçimlerini de bu kültür çerçevesinde gerçekleştiren bir halktır" ifadelerini kullandı.
Erhürman, "Halkın sandıklara gelip iradelerini ortaya koyacaklarına yürekten inanıyorum.
Bu seçim öncelikle çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimiz için oy kullanıyoruz " diyerek, seçim sonucunun hayırlı olmasını diledi.
Benzer haberler
Featured
DSÖ, KDC'de Ebola bulaşan 10 bini aşkın kişinin neredeyse yarısının öldüğünü bildirdi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ekim 2026)
İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı
Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı
Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti
YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek




