Erhürman “Nüfus politikası artık bizim için olmazsa olmaz bir mesele haline geldi”

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Tufan Erhürman, nüfus politikasının kendileri için olmazsa olmaz bir mesele haline geldiğini belirtti.
CTP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, Lefkoşa Otobüs Terminali'nde, otobüs şoförleriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı vizyonunu paylaşan Erhürman'a CTP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Devrim Barçın ile birçok milletvekili eşlik etti.
Erhürman ziyarette yaptığı konuşmada, beş bomboş yılın geride kaldığını söyleyerek, “Hep birlikte yürüyecek, hep birlikte kazanacağız.” ifadelerini kullandı.
-“Gelin yol arkadaşı olalım”
Beş bomboş yılın geride kaldığını, beş yılda ne içeride ne de dışarıda bir şey yapıldığını kaydeden Erhürman, Cumhurbaşkanlığının görevlerini anımsatarak, içeride de yapılması gereken birçok şeyin olduğuna işaret etti.
“Nüfus ve nüfus politikası artık bizim için olmazsa olmaz bir mesele haline geldi.” diyen Erhürman, gençlerin gözlerini göç yollarına diktiğini söyledi.
Tufan Erhürman, “Bu memleket çetelerin ortada dolaştığı, iş insanlarının, gazetecilerin tehditlere maruz kaldığı bir memleket olamaz.” diye konuştu.
“Gelin yol arkadaşı olalım, bu ülkeyi artık doğru, dürüst yönetelim.” çağrısında bulunan Erhürman, Cumhurbaşkanlığında ciddiyet vaat etti.
Ülkede bir grup insanın Türkiye’ye gidemediğini, bazı insanların güneye geçemediğini, bazı insanların ise dünyanın hiçbir yerine gidemediğini söyleyen Erhürman, “İnşa edilmeye çalışılan ‘hapishane duvarları’ 19 Ekim’den sonra yıkılacak ve bu halk dünyayla buluşacak.” dedi.
Benzer haberler
Featured
Güney Kıbrıs İsrail’e 3’üncü BARAK MX ve LITE BEAM siparişi verdi
Denetimlerde alkollü araç kullanımı yine en üst sırada
"Türk Dünyası Diyalogları: Ortak Gelecek, Ortak Vizyon" paneli Lefkoşa'da düzenlenecek
GSI projesinde olası anlaşmazlıkları önlemek için ABD'nin devreye girdiği iddia edildi
GİKAD’dan kadınlara teknoloji alanında eğitim ve istihdam fırsatı
“Öksüz Atlar Ülkesinde” adlı roman, Güney Kıbrıs'daki kitap fuarında tanıtıldı
Hayvanat bahçesinin kaplan bölümüne atladı, hayatını kaybetti
Hristodulidis “Müzakerelerin yeniden başlaması çabaları sürüyor”
Yerde, gökte, denizde: Tümer Debreli ve kazı “Cimcime”



