Erhürman "Bunu bir an önce bütün bankalara bildirin"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan Ersan Saner'in vadesi gelen borçlarını ödeyemeyenlerin üç ay süreyle sabit faizden borçlarını öteleyebileceklerini açıklamasının ardından "iki gündür borçlular bankalarda böyle bir uygulamanın yeknesak bir biçimde yapılmadığını bildiriyorlar" dedi.
Erhürman'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
"Bütün hafta Meclis'te, bankalara borçlu olan insanlarımızın nasıl bir uygulamayla karşılaşacağını netleştirmeye çalıştık. Sonuçta Sn. Saner, vadesi gelen borçlarını ödeyemeyenlerin üç ay süreyle sabit faizden borçlarını öteleyebileceklerini söyledi.
Ama iki gündür borçlular bankalarda böyle bir uygulamanın yeknesak bir biçimde yapılmadığını bildiriyorlar. Bunu bir an önce bütün bankalara bildirin. Zaten borç sarmalına girmiş insanları daha fazla zarıncatmayın. Kimsenin dayanacak tahammülü kalmadı!!!"
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Sahra Çölü'nde facia: 49 kişi susuzluktan öldü
Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Haziran 2026)
Putin, Zelenskiy ile görüşmesinin "şimdilik anlamının olmadığını" söyledi
Güneş'in hareketleri 40 yıldır gizemli bir şekilde değişiyor
Oymen, gıda mühendislerinin kamu kurum ve yerel yönetimlerde yeterli düzeyde istihdam edilmemesini eleştirdi
Kredi Faiz Destek Fonu Yasası yürürlüğe girdi
Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak"
Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı
Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı


