Ercan Havalimanı çevresinde dron uçuşları yasağı devam ediyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
İçişleri Bakanlığı, Ercan Devlet Havaalanı ve çevresinde uçuş güvenliğinin sağlanması amacıyla dron ve benzeri insansız hava araçlarının uçurulmasına yönelik yasağın devam edeceğini duyurdu.
Merkez Kaymakamı Fadıl Keleş yasağın Akıncılar, Erdemli, Kırklar, Gaziköy, Gaziler, Paşaköy, Yiğitler, Kırıkkale, Meriç, Dilekkaya ve Balıkesir köyleri ile çevresini kapsadığı belirtti.
Karara göre dron ve benzeri insansız hava araçlarının uçurulmasına yönelik yasak, ikinci bir duyuruya kadar 1 ay süreyle geçerli olacak.
Keleş, tüm kişi ve kuruluşların yasağa titizlikle uymasını isterken, yasağa aykırı hareket edenler hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli işlemlerin yapılacağı uyarısında bulundu.
Benzer haberler
Featured
Borsa günü yüzde 1,08 değer kaybederek tamamladı
TDP, milletvekili aday adaylarını açıkladı
Meteoroloji Dairesi 15-21 Ekim tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı
Pile Barış Festivali cumartesi günü yapılıyor... Festivale liderler de katılacak
ABD'de enflasyon eylülde hızlandı
Ülkede sağanak etkili oluyor: Saat 18’00 e kadar en fazla yağışı Taşpınar aldı
Hristodulidis “Uluslararası İsrail Müttefikleri Vakfı” Başkanı ve “parlamento iş birliği grubu” ile görüştü
Aşırı yağışlı hava Güney Kıbrıs’ta etkili oluyor
KTOEÖS yarın Güzelyurt ve Lefke bölgesi okullarda öğleden sonra grevde olacak



