Endonezya'da feribotun batması sonucu ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Voice Kıbrıs Haber
Endonezya'nın Bali Adası açıklarında, 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya çıktı.
Antara News'ün haberine göre yerel yetkililer, alabora olan feribota ilişkin son gelişmeleri aktardı.
Yetkililer, 12 kişilik mürettebat dahil toplam 65 kişinin bulunduğu feribotun batması sonucu yaşamını yitirenlerin sayısının 6'ya yükseldiğini belirtti.
Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansından yetkililer de bölgede etkili olan şiddetli rüzgar, yüksek dalgalar ve güçlü akıntılar nedeniyle geçici olarak durdurulan arama kurtarma çalışmalarının tekrar başlatıldığını vurguladı.
Yetkililer, 29 kişinin kurtarıldığı kazada kayıp 30 kişiyi arama kurtarma çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.
Feribot, 2 Temmuz gecesi Java Adası'nın doğusundan Bali'ye ilerlediği sırada batmıştı.
Benzer haberler
Dünya
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti
Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi
Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi
Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde
NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar
Yeni sıcak hava dalgasının etkisi altına giren Fransa'da 61 vilayette "turuncu" alarm verildi
NATO Genel Sekreteri Rutte "Hava gücüne çok uluslu tanker takviyesi geliyor"
Etna Yanardağı'nın püskürttüğü kül hava ulaşımını aksattı
Çin'in Hubey eyaletindeki fırtına ve kasırga nedeniyle 11 kişi öldü



