Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
TAK muhabirlik münhaline başvurular devam ediyor KTEV ve Uzlaşım Derneği işbirliğini geliştiriyor Hristodulidis üçlü zirve için Mısır'a gidiyor CTP Kadın Örgütü “Bir kadının daha öldürülmesini beklemeyeceğiz" Gemi faciasının 10’uncu günü: Kayıp yakınlarının limanda bekleyişleri devam ediyor Nazlı "Devlet kadının yaşam hakkını korumayı başaramadı" Metehan'da 2 kilo uyuşturucu ile yakalandı! Pembe Öztenay için acil trombosit aranıyor Maviş "Milli Eğitim Bakanlığı okullarda devam eden tüm çalışmaları gecikmeden tamamlamalı" Lefkoşa'da seyir halindeki araçta yangın Küresel piyasalarda temkinli hava hakim Erdal Güngör'ün ölüm neden açıklandı Amazon kargo uçağının ölümcül kazasındaki uçuş kayıt cihazları kurtarıldı Değirmenlik Akıncılar Belediyesi sivrisinek ile mücadele için üreme kaynakları risk haritası oluşturdu Altının yükselişi sürüyor İngiltere ile İsrail arasında gerilim yükseliyor Döviz kurlarında son durum (8 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (8 Eylül 2026) Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi" Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor" TAK muhabirlik münhaline başvurular devam ediyor KTEV ve Uzlaşım Derneği işbirliğini geliştiriyor Hristodulidis üçlü zirve için Mısır'a gidiyor CTP Kadın Örgütü “Bir kadının daha öldürülmesini beklemeyeceğiz" Gemi faciasının 10’uncu günü: Kayıp yakınlarının limanda bekleyişleri devam ediyor Nazlı "Devlet kadının yaşam hakkını korumayı başaramadı" Metehan'da 2 kilo uyuşturucu ile yakalandı! Pembe Öztenay için acil trombosit aranıyor Maviş "Milli Eğitim Bakanlığı okullarda devam eden tüm çalışmaları gecikmeden tamamlamalı" Lefkoşa'da seyir halindeki araçta yangın Küresel piyasalarda temkinli hava hakim Erdal Güngör'ün ölüm neden açıklandı Amazon kargo uçağının ölümcül kazasındaki uçuş kayıt cihazları kurtarıldı Değirmenlik Akıncılar Belediyesi sivrisinek ile mücadele için üreme kaynakları risk haritası oluşturdu Altının yükselişi sürüyor İngiltere ile İsrail arasında gerilim yükseliyor Döviz kurlarında son durum (8 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (8 Eylül 2026) Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi" Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor"
Dolar
Euro
Sterlin

Endonezya'da 6,3 büyüklüğünde deprem

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Endonezya'da 6,3 büyüklüğünde deprem
Reklam

Endonezya’da 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), 6,3 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Maluku eyaletindeki Ambon bölgesinin 32 kilometre güneybatısı olduğunu açıkladı. Depremin, yerin 110 kilometre derinliğinde meydana geldiği kaydedildi. Depremde, ilk belirlemelere göre ölen veya yaralanan olmadı. Endonezya Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Kurumu ve Pasifik Tsunami Merkezi deprem sonrası tsunami alarm vermedi.  

Benzer haberler

Dünya
Amazon kargo uçağının ölümcül kazasındaki uçuş kayıt cihazları kurtarıldı 8 Eyl 2026 09:53 İngiltere ile İsrail arasında gerilim yükseliyor 8 Eyl 2026 08:32 Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti 7 Eyl 2026 21:33 Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti 7 Eyl 2026 21:17 Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı 7 Eyl 2026 21:06 Trump, New Mexico'nun adını "New America" olarak değiştiren bir harita paylaştı 7 Eyl 2026 10:42 Zelenski "Savaş muhtemelen kış aylarında da devam edecek" 7 Eyl 2026 09:28 Almanya'da aşırı sağcı AfD, Saksonya-Anhalt eyalet seçimini açık farkla kazandı 7 Eyl 2026 09:00 Trump'ın elçileri Moskova temaslarının ardından ilk kez Kiev'de 6 Eyl 2026 20:36