Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) Avrupa'da can alan sıcakların nedeni belli oldu"Soğuk leke" her şeyi değiştirdi Rusya, 2036'ya kadar Ay'da nükleer enerji santrali kurmayı planlıyor Dolar, yen karşısında 40 yılın en yüksek seviyesini gördü! Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bir öneri ile üç yasa tasarısını görüştü Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi Savaşan "Güçlü ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için çalışmalar kararlılıkla sürdürülecek" Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı" “Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor" Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) Avrupa'da can alan sıcakların nedeni belli oldu"Soğuk leke" her şeyi değiştirdi Rusya, 2036'ya kadar Ay'da nükleer enerji santrali kurmayı planlıyor Dolar, yen karşısında 40 yılın en yüksek seviyesini gördü! Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bir öneri ile üç yasa tasarısını görüştü Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi Savaşan "Güçlü ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için çalışmalar kararlılıkla sürdürülecek" Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı" “Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor"
Dolar
Euro
Sterlin

En fazla yağış nerede oldu?

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Kuzey Kıbrıs'ta dün sabah 08.00 ile bu sabah 08.00 saatleri arasında en fazla yağmur metrekareye 40 kg ile Gönendere’de kaydedildi.

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, 24 saatlik sürede gerçekleşen yağışların yörelere göre dağılımı şöyle: “Gönendere 40 kg/m², Gazimağusa, Serdarlı 29 kg/m², Ercan 26 kg/m², Ziyamet 22 kg/m², Kantara, Esentepe 20 kg/m², Zafer Burnu, İskele, Beyarmudu 18 kg/m², Yenierenköy, Mehmetçik, Tatlısu 17 kg/m², Alevkaya, Dipkarpaz 16 kg/m², Devlet Üretme Çiftliği,  Vadili 15 kg/m², Geçitkale, Kırıkkale 14 kg/m², Akdoğan, Mallıdağ 13 kg/m²” Diğer yörelerde ise 1 ile 9 kg/m² arası yağış kaydedildi.

Benzer haberler

Featured
Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! 2026-06-27 09:54:10 “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı 2026-06-27 09:45:24 İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” 2026-06-27 09:41:34 Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek 2026-06-27 09:38:13 AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması 2026-06-27 08:56:57 İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" 2026-06-27 08:50:56 ABD'den İran'a hava saldırısı 2026-06-27 08:47:24 Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı 2026-06-27 08:32:15 En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) 2026-06-27 08:15:50