Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Serdaroğlu yeniden Genel Başkan seçildi Borsa günü yüzde 0,73 değer kazanarak tamamladı Baykallı “Kıbrıs konusunda devletin iki dili olamaz” Lefkoşa’da bazı yollar trafik akışına kapatılacak GÜÇ-SEN, yarın Gazimağusa Limanı’nda uyarı grevi yapacak Türkiye Drift Şampiyonası’nda Rüzgar Okman fırtınası ABD'de tarım dışı istihdam haziranda beklentilerin altında kaldı AÖA’nın 2026-2027 Akademik Yılı öğrenci kabul süreci başladı Alas, küresel petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen zamların geri çekilmemesini eleştirdi Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve eşi, Derviş Eroğlu ve eşini Cumhurbaşkanlığı'na ağırladı Aynur Orhan için acil kan aranıyor! Almanya'da hastanede çıkan yangında 2 kişi öldü AB'nin Google'a verdiği 4,1 milyar euroluk rekabet cezası kesinleşti Kemal Baykallı "Kıbrıs konusunda devletin iki dili olamaz" 28’inci Naci Talat Halı Saha Futbol Anı Turnuvası başlıyor KTSYD yüzme kursları başladı Tayland'da 11 yaşındaki çocuğun kullandığı kamyonun çarptığı 8 kişi öldü Fransa'nın Herault vilayetinde çıkan yangında yaklaşık 900 hektarlık alan küle döndü Tatar “BM yetkililerinden beklentimiz, görev ve yetki sınırları içinde hareket etmeleri” Nöbetçi eczaneler (2 Temmuz 2026) Serdaroğlu yeniden Genel Başkan seçildi Borsa günü yüzde 0,73 değer kazanarak tamamladı Baykallı “Kıbrıs konusunda devletin iki dili olamaz” Lefkoşa’da bazı yollar trafik akışına kapatılacak GÜÇ-SEN, yarın Gazimağusa Limanı’nda uyarı grevi yapacak Türkiye Drift Şampiyonası’nda Rüzgar Okman fırtınası ABD'de tarım dışı istihdam haziranda beklentilerin altında kaldı AÖA’nın 2026-2027 Akademik Yılı öğrenci kabul süreci başladı Alas, küresel petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen zamların geri çekilmemesini eleştirdi Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve eşi, Derviş Eroğlu ve eşini Cumhurbaşkanlığı'na ağırladı Aynur Orhan için acil kan aranıyor! Almanya'da hastanede çıkan yangında 2 kişi öldü AB'nin Google'a verdiği 4,1 milyar euroluk rekabet cezası kesinleşti Kemal Baykallı "Kıbrıs konusunda devletin iki dili olamaz" 28’inci Naci Talat Halı Saha Futbol Anı Turnuvası başlıyor KTSYD yüzme kursları başladı Tayland'da 11 yaşındaki çocuğun kullandığı kamyonun çarptığı 8 kişi öldü Fransa'nın Herault vilayetinde çıkan yangında yaklaşık 900 hektarlık alan küle döndü Tatar “BM yetkililerinden beklentimiz, görev ve yetki sınırları içinde hareket etmeleri” Nöbetçi eczaneler (2 Temmuz 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

“En büyük hedefimiz, Anavatanımızın da desteğiyle bu sıkıntılardan kurtulmaktır”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

“En büyük hedefimiz, Anavatanımızın da desteğiyle bu sıkıntılardan kurtulmaktır”

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, tüm dünyanın çok ciddi ekonomik sıkıntılar içerisinde olduğunu ve KKTC’nin de bundan nasibini aldığını ifade etti, “En büyük hedefimiz, Anavatanımızın da desteğiyle en kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulmaktır” dedi.

“Bu sıkıntılı günleri çok çalışarak, yerinde ve doğru kararlar üreterek aşacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Gençlerimize güçlü bir ülke emanet edeceğiz” diye devam eden Bakan Amcaoğlu, gençliğe de seslendi; yaşanan olumsuzluklar ve sıkıntılar nedeniyle, umutlarını asla kaybetmemelerini, KKTC’den vazgeçmemelerini ve devletlerine güvenmelerini istedi.

Amcaoğlu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın, Yüce Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edildiğini hatırlattığı açıklamasında, "Sevgili gençler, size inanıyoruz, güveniyoruz. Çok daha sağlam bir gelecek için el ele vererek bu güzel ülkeyi daha ileri taşıyalım" çağrısını yaptı.

Amcaoğlu mesajını şöyle tamamladı:

“Bayraklarımızın, özgürce ve bağımsızca dalgalandığı güçlü bir KKTC için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle Yüce Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, en başta gençlerimiz olmak üzere, aziz Türk Milleti’nin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Güvenlik Kuvvetleri’mizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum"

Benzer haberler

Featured
Serdaroğlu yeniden Genel Başkan seçildi 2026-07-02 20:57:50 Borsa günü yüzde 0,73 değer kazanarak tamamladı 2026-07-02 20:36:17 Baykallı “Kıbrıs konusunda devletin iki dili olamaz” 2026-07-02 20:20:00 Lefkoşa’da bazı yollar trafik akışına kapatılacak 2026-07-02 19:46:52 GÜÇ-SEN, yarın Gazimağusa Limanı’nda uyarı grevi yapacak 2026-07-02 18:33:34 Türkiye Drift Şampiyonası’nda Rüzgar Okman fırtınası 2026-07-02 18:24:59 ABD'de tarım dışı istihdam haziranda beklentilerin altında kaldı 2026-07-02 18:18:21 AÖA’nın 2026-2027 Akademik Yılı öğrenci kabul süreci başladı 2026-07-02 18:09:27 Alas, küresel petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen zamların geri çekilmemesini eleştirdi 2026-07-02 18:06:45