EMİN ÇİZENEL’İN SERGİSİ “INSULA” CUMA GÜNÜ AÇILIYOR
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Emin Çizenel’in “40 yıllık sanat hayatının en kapsamlı kişisel sergisi” olduğu belirtilen “INSULA” Cuma günü Girne Art Rooms Galeri’de açılıyor.
Art Rooms’dan yapılan açıklamaya göre, saat 20.00’de açılacak sergi, Emin Çizenel’in “Çekmeceler” olarak adlandırdığı, farklı dönemlerde yapılmış çalışmalarını bir araya getiren 4 ayrı bölümden oluşuyor.
Sergi, “adanın geçirdiği siyasi, kültürel ve ekolojik dönüşümlerin, uğradığı tahribatların sanatçının içselleştirerek biçimlendirdiklerinin yanı sıra, fantastik bir masalı da içeren bölümüyle varoluşu sorgulattırıyor”.
Sergi 4 Aralık tarihine kadar çarşamba ve pazartesi günleri öğleden itibaren saat 22.00’ye kadar gezilebilecek.
Benzer haberler
Kıbrıs
KTTO, MÜSİAD EXPO Fuarı’na katıldı
Bugün hava nasıl olacak? (24 Eylül 2026)
Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı”
Üstel "Sağlıkta devrim yarattık”
Başçeri "Türkiye, KKTC’de sağlık sektörüne yaklaşık 1 milyar 485 milyon TL'lik kaynak tahsis etti"
Dinçyürek “Halk talep etti, biz yaptık”
Afet ve acil durumlarda, özel gereksinimli bireylere yönelik müdahale sistemi için çalışma başlatıldı
Ataoğlu “KKTC’nin turizm ve ekonomik potansiyelini daha geniş çevrelere tanıtıyoruz”
Meteorloji Dairesi 24-30 Eylül tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporunu açıkladı



