EL-SEN, Görev Şehidi Üyelerini Andı

Voice Kıbrıs Haber
Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) görev şehidi üyelerini andı.
Görev başındayken 7 yıl önce elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden Özkan Gürler için mezarı başında anma töreni düzenledi.
El-Sen’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Mezarlığı’nda yer alan törene Gürler’in üyesi bulunduğu Halk Sanatları Vakfı (HAS-DER) yetkililerinin yanı sıra Gürler’in ailesi ve sevdikleri de katıldı.
El-Sen Başkanı Umut Öksüzoğlu anma töreninde yaptığı konuşmada, görev şehitlerinin mücadelelerinin kendilerine ışık olacağını, herkesin işçi sağlığı ve iş güvenliği konularını, bir değil bin defa düşünmesi gerektiğini vurguladı.
Öksüzoğlu, yollarda, işyerlerinde elektrik ihtiyacını karşılamak için canını avucuna alan çalışanlardan altısını görev başında kaybettiklerini dile getirerek, görev şehitlerinin yüreklerde yaşamaya devam edeceğini söyledi.
Benzer haberler
Featured
Ege Işık, 1.64’lük derece ile Türkiye şampiyonu oldu!
İlk yurt dışı yarışında Türkiye beşincisi olan küçük Doran gururlandırdı!
Kolombiya'da halk son yılların en kritik tercihini yapacak
Bolivya Devlet Başkanı Rodrigo Paz, ülkede olağanüstü hal ilan etti
Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı mı? Heyetler İsviçre'ye gidiyor
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlık açıklaması
Tahran’da tasarruf kararına uymayan 30 kamu idaresinin elektriği kesildi
Erdoğan "Türkiye, tarihinde ilk kez bir NATO ve Avrupa Birliği üyesi ülkeye savaş gemisi ihraç etmiştir"
Azra, Türkiye ikinciliğine atladı



