Ege Denizi'nde ikinci deprem
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye'de Aydın’ın Kuşadası açıklarında 1 saat 42 dakika arayla 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
Kuşadası Körfezi son 1 saat 42 dakika içinde büyüklükleri 1.7 ile 4.4 arasında değişen 9 deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından edinilen bilgiye göre, saat 18.38'de Ege Denizi'nde 4.4. büyüklüğünde ve 7.11 kilometre derinliğinde bir deprem ile sallanan Kuşadası Körfezi’nde Saat: 20.21’de yine 4.4 büyüklüğünde yeni bir deprem daha meydana geldi.
Kuşadası açıklarında ve Yunanistan’ın Sisam adasının güneyinde 7.19 kilometre derinlikte meydana gelen ikinci deprem de Kuşadası ve Sisam adasının yanı sıra Kuşadası Körfezi’ne kıyısı olan İzmir’in ilçelerinde de hissedildi. Can ve mal kaybının olmadığı deprem korkuya neden oldu.
AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından edinilen bilgiye göre Kuşadası Körfezi’nde 18.43 ile 20.21 saatleri arasında büyüklükleri 1.7 ile 4.4 arasında değişen toplam 9 deprem meydana geldi.
Benzer haberler
Türkiye
CHP'de gerilim: Grup konuşmasını kim yapacak?
“Sanatla Umut Oluyoruz” sergisi Saçaklı Ev'de açılıyor
Drenjanin "Türkiye’nin uluslararası hukuka saygı göstermesini bekliyoruz"
Türkiye'de birçok ili sel vurdu: Dereler taştı, araçlar suya kapıldı
İzmir uçağında alarm: Yolcular acil tahliye edildi!
Türkiye'de Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı!
Özgür Özel ve 3 CHP milletvekili hakkında yürütülen soruşturmada "yetkisizlik" kararı
Türkiye'de işsizlik yüzde 0,1 arttı
ÖSYM bazı sınav tarihlerini güncelledi


