Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
NASA'nın Curiosity aracı Mars'ta çarpıcı bir şafak fotoğrafı çekti Yeltekin “Ülkede çalışma barışı bozuldu” Borsa güne yüzde 0,32 artışla başladı Üredi "Bu ülke artık kahır adası olmaktan çıkmalı" 30 dolara alınan tablo açık artırmada 1,35 milyon dolara satıldı Küresel piyasalar Fed tutanakları ve jeopolitik endişelerle negatif seyrediyor Bir naşa daha ulaşıldı, kayıp sayısı 1'e düştü Fransa'da öğrenci protestoları ülkeyi kaosa sürükledi Tuğcu "Grev hakkımızın bütünüyle ortadan kaldırılmasını kabul etmiyoruz" Maviş "Grevi yasaklamak yerine can güvenliğini sağlayın" Bilim insanları İtalya'da kadınların olağanüstü uzun yaşadığı küçük bir köy keşfetti Piyasalarda Aralık alarm:. Fed faiz artırırsa altın ne olur? İstanbul'da 7 katlı bina kısmen çöktü: Göçük altında kalanlar var Döviz kurlarında son durum (8 Ekim 2026) En son hava durumu tahminleri (8 Ekim 2026) Belçika'da grev nedeniyle uçuş iptalleri ve ulaşımda aksamalar bekleniyor Üstel "Kimse bizi ölüm tehditleriyle, asma tehditleriyle ve ucuz siyasi eylemlerle sindiremez" Nepal'de selde kaybolanlar için arama kurtarma çalışmaları sona eriyor OpenAI, yapay zekanın çözdüğü 377 matematik problemine ilişkin sonuçları yayımladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Ekim 2026) NASA'nın Curiosity aracı Mars'ta çarpıcı bir şafak fotoğrafı çekti Yeltekin “Ülkede çalışma barışı bozuldu” Borsa güne yüzde 0,32 artışla başladı Üredi "Bu ülke artık kahır adası olmaktan çıkmalı" 30 dolara alınan tablo açık artırmada 1,35 milyon dolara satıldı Küresel piyasalar Fed tutanakları ve jeopolitik endişelerle negatif seyrediyor Bir naşa daha ulaşıldı, kayıp sayısı 1'e düştü Fransa'da öğrenci protestoları ülkeyi kaosa sürükledi Tuğcu "Grev hakkımızın bütünüyle ortadan kaldırılmasını kabul etmiyoruz" Maviş "Grevi yasaklamak yerine can güvenliğini sağlayın" Bilim insanları İtalya'da kadınların olağanüstü uzun yaşadığı küçük bir köy keşfetti Piyasalarda Aralık alarm:. Fed faiz artırırsa altın ne olur? İstanbul'da 7 katlı bina kısmen çöktü: Göçük altında kalanlar var Döviz kurlarında son durum (8 Ekim 2026) En son hava durumu tahminleri (8 Ekim 2026) Belçika'da grev nedeniyle uçuş iptalleri ve ulaşımda aksamalar bekleniyor Üstel "Kimse bizi ölüm tehditleriyle, asma tehditleriyle ve ucuz siyasi eylemlerle sindiremez" Nepal'de selde kaybolanlar için arama kurtarma çalışmaları sona eriyor OpenAI, yapay zekanın çözdüğü 377 matematik problemine ilişkin sonuçları yayımladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Ege Denizi'nde art arda korkutan deprem!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Ege Denizi'nde art arda korkutan deprem!
Reklam

Ege Denizi'nde iki dakika arayla 4,7 ve 4,8 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.08 ile 14.10'da merkez üssü Ege Denizi olan 4,7 ve 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremlerin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Benzer haberler

Featured
NASA'nın Curiosity aracı Mars'ta çarpıcı bir şafak fotoğrafı çekti 8 Eki 2026 10:20 Yeltekin “Ülkede çalışma barışı bozuldu” 8 Eki 2026 10:16 Borsa güne yüzde 0,32 artışla başladı 8 Eki 2026 10:14 Üredi "Bu ülke artık kahır adası olmaktan çıkmalı" 8 Eki 2026 10:06 30 dolara alınan tablo açık artırmada 1,35 milyon dolara satıldı 8 Eki 2026 09:45 Küresel piyasalar Fed tutanakları ve jeopolitik endişelerle negatif seyrediyor 8 Eki 2026 09:38 Bir naşa daha ulaşıldı, kayıp sayısı 1'e düştü 8 Eki 2026 09:33 Fransa'da öğrenci protestoları ülkeyi kaosa sürükledi 8 Eki 2026 09:00 Tuğcu "Grev hakkımızın bütünüyle ortadan kaldırılmasını kabul etmiyoruz" 8 Eki 2026 08:48