Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Meteoroloji Dairesi 29 Ekim-4 Kasım tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı Ayşe Tatlısulu için kan aranıyor Nöbetçi eczaneler (28 Ekim 2026) İspanya'daki iki hızlı trenin çarpıştığı kazada ölü sayısı 46'ya yükseldi Polisten üç ilçede eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi Güney Kıbrıs’ta eski siren sistemi kriz endişesi yarattı Evlat acısının ardından acı haber: Cem Akaş 58 yaşında hayatını kaybetti Güney'de geçen yıl 45 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı" Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak" İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir” Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli" Güney Kıbrıs’ta doğurganlık oranı AB ortalamasının üstünde Ercan Havalimanı’nda Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi Erdoğan "KKTC’nin kardeş ülkelerle bağlarının güçlendirilmesine büyük önem veriyoruz" Meteoroloji Dairesi 29 Ekim-4 Kasım tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı Ayşe Tatlısulu için kan aranıyor Nöbetçi eczaneler (28 Ekim 2026) İspanya'daki iki hızlı trenin çarpıştığı kazada ölü sayısı 46'ya yükseldi Polisten üç ilçede eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi Güney Kıbrıs’ta eski siren sistemi kriz endişesi yarattı Evlat acısının ardından acı haber: Cem Akaş 58 yaşında hayatını kaybetti Güney'de geçen yıl 45 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı" Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak" İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir” Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli" Güney Kıbrıs’ta doğurganlık oranı AB ortalamasının üstünde Ercan Havalimanı’nda Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi Erdoğan "KKTC’nin kardeş ülkelerle bağlarının güçlendirilmesine büyük önem veriyoruz"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Düşeceği yer ve zaman belirsiz!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Düşeceği yer ve zaman belirsiz!
Reklam

Çin'in kontrolden çıkan Tiangong-1 uzay istasyonu, çok yakında Dünya'ya düşecek. Uzayda başı boş bir biçimde ilerleyen Tiangong-1'in nereye düşeceği ise tam olarak kestirilemiyor.

2017'nin sonları, ilginç asteroit gözlemleri ve teğet geçmelerle gökyüzünü izlemeyi sevenlere yukarıya bakmaları i çin pek çok sebep verdi. 2018'de gökyüzünden gelecek en büyük tehlike ise insan yapımı olabilir.

DÜŞECEĞİ YER VE ZAMAN BELİRSİZ

Çin'in Tiangong-1 uzay istasyonu aylardır tamamen kontrol dışı ve uzay ajansları, istasyonun 2018'in başlarında Dünya'ya çakılmasını bekliyor. Ne yazık ki devasa uzay çöplüğünün düşeceği zaman ve yer tam olarak kestirilemiyor.

ARAÇLA İLETİŞİM KAYBEDİLDİ

"Cennet Sarayı" gibi bir anlam taşıyan Tiangogn-1, kısa hayat süresi boyunca az sayıda Çinli astronota ev sahipliği yaptı ama 2016'da uzatılmış görevi bittikten sonra, Çin uzay ajansı uzay aracıyla iletişimi kaybettiğini ve eninde sonunda Dünya'ya çakılacağını açıkladı.

10 BİNDE 1 İHTİMALLE İNSANLARIN ÜZERİNE DÜŞECEK

Bilim insanları Tiangogn-1'in nereye çakılacağını kestirebilmek için çok çaba harcasalar da ancak 43 derece kuzey ve 43 derece güney arasında bir alana düşeceğini söyleyebiliyorlar. Bu bölgenin çoğu okyanusla kaplı ama 10,000'de 1 şansla insan nüfusu olan bir bölgeye düşebilir ve insanları yaralayıp binalara zarar verebilir.

Benzer haberler

Dünya
İspanya'daki iki hızlı trenin çarpıştığı kazada ölü sayısı 46'ya yükseldi 28 Eki 2026 16:00 Kalbi atmasına rağmen morgda bırakılan bebek engelli kaldı 28 Eki 2026 12:26 İspanya'daki hızlı tren kazasında en az 10 kişi hayatını kaybetti 28 Eki 2026 12:11 İklim değişikliği küresel sağlık acil durumu: Lancet raporu tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi 28 Eki 2026 11:24 Artan yakıt maliyetleri lüks yolcu gemisini vurdu: Kamboçya'da mahsur kaldılar 28 Eki 2026 10:46 New York'taki müzayedede Nanotyrannus iskeleti 47,3 milyon dolara satıldı 28 Eki 2026 10:04 İsrail seçimlerinde neler oluyor? İşte 3 senaryo 28 Eki 2026 09:13 İran'a yeni saldırı olacak mı? Trump seçimlerden sonrasını işaret etti 28 Eki 2026 09:09 Neil Young Trump'a dava açtı 27 Eki 2026 21:56